Автор Съобщение
Ros3n
Пуснато на: 04 Май 2008 г. - 05:00 ч.
Такааа... Ето я и моята история... Майка ми и баща ми се карат долу-горе от както съм се родил... И така в последствие, няколко години след това са се разделили и аз съм останал с майка ми, а сестра ми - с баща ми... Те отидоха да живеят в Нови Пазар при баба ми и дядо ми от към баща ми, а ние с майка ми останахме във Варна... Та от тогава до ден днешен, водят един шибан спор за двете жилища във Варна... Хвърлят поне по 40% от заплатите си по адвокати, съдилища и т.н. И ето го и кофти момента... Незнам кой е прав... Когато разговарям с майка ми, започва да упреква баща ми как ходил с приятели нощем (за което не го упреквам, все пак сме мъже ) и т.н., а когато разговарям с баща ми той започва да твърди, че майка ми била голям мързел и така нататък (за което също не съм съгласен, `щото майка ми в момента си спуква задника от работа, както и баща ми май)... Вие как мислите? Как мога да разбера кой е прав Аз съм в страшна безизходица, и май в крайна сметка страдаме само сестра ми и аз... Макар, че сестра ми вече се омъжи и си уреди живота, а аз тепърва започвам моя, и ми е страшно кофти... На няколко пъти се опитвах да убеждавам баща ми или майка ми да се спрът с тези дела, но винаги свършваше със скандал Моля ви да ми помогнете по някакъв начин, `щото вече наистина не зная какво да правя, и всичко това ме разкъсва от вътре, а няма с кой да споделя, особено след като сестра ми вече е във София
Ruby_Bolger
Пуснато на: 04 Май 2008 г. - 12:15 ч.
аз не бих взела страна при положение, че обичам и двамата.... пък щом и двамата не са прави!!!
Ros3n
Пуснато на: 04 Май 2008 г. - 15:27 ч.
Именно това не знам... Кой от двамата е прав
dafi_bs
Пуснато на: 04 Май 2008 г. - 15:30 ч.
всеки е прав от своя гледна точка. само че това да се съдят за материални неща е много тъпо, защото това доказва, че нямат никакво уважение помежду си. нали са 2 апартамента, нека си ги разделят.
докато се съдят за тези неща не забелязват как се чувстваш ти и сестра ти, което е много глупаво.
Epitaph
Пуснато на: 04 Май 2008 г. - 15:48 ч.
когато леля ми се развеждаше беше по същия начин... съдиха се за апартаменти, къщи, коли.. за кво ли не..и от всичко страдаха братовчетките ми... накрая просто преписаха всичко на децата, и всичко привидно се оправи..
специално в твоя случай..никой от двамата не е прав..и би било глупаво да се подлагаш на нещо като това да избираш между двамата... гледай си живота, те са големи хора и ще си гледат техния и може да се оправят някой ден..
spanxxx
Пуснато на: 04 Май 2008 г. - 16:11 ч.
прав си ти, между другото

сестра ти хубаво се е разминала, но ти си м/у чука и наковалнята.. не знам какъв съвет да ти дам освен: "ДРЪЖ СЕ!!"...
_Ana_Carenina_
Пуснато на: 04 Май 2008 г. - 21:03 ч.
уфф споко мисля че адски много хора са като теб....От опит ти казвам не взимай страна и да искаш всъщност не можеш....
Servantes
Пуснато на: 04 Май 2008 г. - 22:58 ч.
Остави ги хората да си се оправят, не им се бъркай в нещата. И аз имам баба дето дели имоти с едни роднини и не й се бърка никой от семейството ни. А и не очаквай всичко да свърши бързо. Съдебната ни система и такава, че всичко в нея да върви максимално бавно, за да текът заплати на адвокати, административни такси, рушвети и въобщи целият поток пари.
kris
Пуснато на: 07 Май 2008 г. - 17:15 ч.
добре де жилищата са две не може ли да си ги разделят някак?
Ros3n
Пуснато на: 09 Май 2008 г. - 22:51 ч.
Именно заради т`ва делене водят дела...