Автор Съобщение
didi_sexi_gotina
Пуснато на: 13 Дек 2010 г. - 11:13 ч.
дайте ми съвет
deadlogic
Пуснато на: 14 Дек 2010 г. - 02:57 ч.
да фък, копеле ^^ За първи път виждам такава тема... Може би защото вие, женските, cте с едни гърди пред нас. Но след като си на 13, ще си позволя да предположа, че хормоните още не са започнали да действат толкова ефективно при тебе, та затова предприемаш отчаяни действия във форум, който никoй не чете, и единственият ти шанс да целунеш момче в близкото бъдеще съм аз. Аз, който влязох от проста скука в този форум сега, просто защото ме мързи да уча за изпита си по история на изкуствата утре, за който трябва да науча около 40 обекта. Отплеснах се.
Има много начини, чрез които можеш да постигнеш целта си, породена най-вероятно от любопитните
барби и кен. Monkey see, Monkey do ^^

Номер 1. Алкохол. Липсата на забележима гръдна обиколка може да се окаже проблем сред подрастващите бъдещи извратеняци, та дори и сред настоящите. Всеки обича да бара нещо меко. Било то възглавница, плюшена играчка, надуваем боздуган или цица, няма значение. При наличието на алкохол, обаче, човек е в състояние да забрави едиповия си комплекс и да се превърже към нещо плоско - сандвич, пейка, та дори и момиче без цици.

Номер 2. Алкохол. Ако си дебела, то горната теза, че всеки обича да пипа на меко е невалидна. 13годишните момченца искат да ебат манекенки, а не шоколадени изделия. Но не се убиждай! Никoй себеуважаващ се трезвен не би правил секс с шоколадове изделия не защото не ги харесва. Дори напротив! Има прекалено голям респект към шоколада. (Тва е само в случай, че си дебела и те кара да се почувстваш малко по-добре). Алкохолът е доказвал с хилядолетия и продължава да доказва, че и шоколада може да намаже в такива случаи.

Номер 3. Алкохол. Това е в случай, че си добре оформено момиченце, но все пак интелигентността ти се равнява на тази на пакетче фъстъци. Алкохолът е повече от уместен в такива случаи.

Номер 4. Алкохол. Просто защото може.

Номер 5. Бира. Това е в случай, че фиксираното момченце не пие алкохол. Бирата, казват, въпреки славата й на разредител, може също да допринесе до желания ефект.

Номер 6. Тука щях да напиша Алкохол, ма видях, че съм го споменал вече.
DIGHeaD
Пуснато на: 15 Дек 2010 г. - 00:32 ч.
бръкни му в дупеето
Ruby_Bolger
Пуснато на: 15 Дек 2010 г. - 14:12 ч.
нали знаеш как по филмите момичето поглежда настоятелно и мълчаливо в очите на момчето и то разбира, че бива накарано да я целуне... не става! за да Накараш някой да направи нещо, има няколко тактики, които да приложиш - възпитателни методи за подрастващи!

1. метод на възпитателя - караш го да свърши нещо за теб и като награда го целуваш, така той сам ще си търси поощрението след това.

2. метод на агресора - хващаш го за косата, свиваш го в някой ъгъл и целуваш, докато остане без въздух. надяваш се да е от предпочитащите...

3. метод на изучаващия - казваш му, че имаш спешна нужда да се научиш да се целуваш и той трябва да ти помогне. надяваш се да е от усложливите.

4. метод на непослушника - казваш му, че дори и да е последния човек на земята не би го целунала. той ти се нерви - мрази да му се опъват...

има и още, но са за напреднали... ако все пак никое от тези не проработи предлагам метода на абсолютния самотник, също така предполагам работи и метода на Деди с алкохола. и тъй като си достатъчно зряла и уверена млада девойка, съм сигурна, че ще откриеш правилния и най - подходящ метод да накараш момче да те целуне. ще очакваме да ни разкажеш как е минало и дали си успяла!

и не забравяй, че ако все пак не успееш в начинанието, винаги с малко Алкохол може да накараш да те целуне момиче!! ....

искрено твоя, Руби Болгър
deadlogic
Пуснато на: 15 Дек 2010 г. - 17:50 ч.
АХА! Значи така ни мамите! Мръсници! ^^
Въпреки това много дупки има в плановете ти... Няма развръзка някак си ^^ Докато при алкохола, много правилно предполагаш. Преди известно време ходих с една мацка около месец, защото бях пиян два от всеки три дни.. Но поне беше яка ^^ По едно време даже й знаех името ^^

А авторката така и не се обади да ни каже кво се случва... сигурно са я изнасилили в някоя канавка ^^

С дълбоко (не)уважение,
Стилиян Петров
Servantes
Пуснато на: 16 Дек 2010 г. - 06:18 ч.
Понеже тази тема я четат и момчета.
Как да се предпазим от досадни момичета които искат да ги целуваме.

1. Защита срещу Метода на възпитателя - не сме длъжни да вършим услуги никому. Не позволявайте момичетата от малки да ви командорят. Ако се изплюете след като ви целуне, тя няма да посмее повече.

2. Защито срещу Метода на агресора - Момчетата сме физически по-силниа пол и ако някое момиче ви нападне - просто се защитете. Ако все пак тя е огромна буца лой която буквало ляга върху вас (това навява неприятни спомени от училище) не забравяйте, че винаги има начин да си го върнете тъпкано. Така, че да не смее и да си помисли за вас повече. Бъдете креативни.

3. Защита срещу Метода на изучаващия - пращате я да се целува с огледалото или с някоя нейна приятелка. Мъжете и жените не се различават по начина си на целуване. Знам го от опит

4. Защита срещу Методът на непослушката - Тук е лесно - Тотален игнор (това е решение не само на този, но и на много други проблеми. Тръгвате ли да се ядосвате за глупости, трупате стрес, вредите си на здравето и умирате млади).

Изводът е, че методът на deadlogic e единственият срещу който не можем лесно да се защитим. Все пак ако момичето не внимава при този метод, ние може да се отървем само с целувка, а тя да се окаже с бебе в корема
deadlogic
Пуснато на: 16 Дек 2010 г. - 07:35 ч.
Затова: Пийте момци! Тренирайте да носите, за да няма изненади! Истината е, че при консумацията на алкохол при професионалистите на владеене ензимите възникват доста креативни методи за предпазване от деца, когато презервативите са в излишък.

Тя: Аз ше си сваля сутиена.
Той: Недей, ще ти стане студено.
Ruby_Bolger
Пуснато на: 16 Дек 2010 г. - 07:52 ч.
всъщност моите методи са при една по - интелектуална манипулираща 13 годишна млада дама

що се отнася до алкохола, и там границата е тънка при 13 годишните ... между това да се целуваш с някого и между това той да ти повръща в устата....
MiMcHeToOo
Пуснато на: 02 Яну 2011 г. - 21:15 ч.
Тази тема е по скоро за teenproblem
Ruby_Bolger
Пуснато на: 05 Яну 2011 г. - 09:11 ч.
защо?! ние не можем ли да се справим!? мисля че добре насочихме момичето (нод)