Автор Съобщение
SwEEtY_ToNeNkA
Пуснато на: 19 Дек 2007 г. - 19:36 ч.
Искаш да си различна...хах ами тогава защо се опитваш да ни убедиш, че ти си права...се едно ни казваш че ние не сме хора...или...? И ти го каза че всеки си решава сам...тогава НИЕ "чревоугодниците" също можем да избираме нали?
zla_tina
Пуснато на: 19 Дек 2007 г. - 22:55 ч.
Не разбрах защо си направи извода, че искам да бъда различна, но те уверявам 1. уморила съм се да съм такава 2. за моя радост все повече хора стават вегетарианци и аз вече не съм толкова "различна". 3. изборът, който съм направила ОПРЕДЕЛЕНО не се дължи на факта, че искам да се покажа различна. Аз просто СЪМ такава и това няма нищо общо с вегетарианството. Имате право на избор, разбира се, и аз не ви осъждам за него. Май се получава тъкмо обратното, но... WHO CARES? И, общо взето, написаното по тази тема ме кара да се чувствам адски глупаво! Мнение след мнение, а аз май не разбирам какво става... The question is "What is a maha maha?"! The question is "Who cares?"!
zla_tina
Пуснато на: 19 Дек 2007 г. - 22:58 ч.
нищо не се опитвам да ви убедя. Не мога и не ми се занимава вече! Просто напишете едно "google.bg", после "Eartlings" и гледайте за кво става въпрос...
Axel
Пуснато на: 19 Дек 2007 г. - 23:04 ч.
Не, не и не...тука няма прави и няма крив.Право на избор.Има и религии, в които изцяло се забранява месото.
Просто всички вегетарианци ми изкачате (мдам и с други съм говорил) с довода, че сме имали разум.Ние сме най-разумните същества на планетата и сме оцелели.Също така има и други доста разумни животни (доказателста - пак гледай анимал планет), които имат доста акъл, за да знаят даже кое месо да ядът и кое не.
Маймуните имат достатъчно разум, за да не ядът месо.Могат да си преживяват с другите растения, които си похапват.А защо го правят?Природа нали?
Разберете, че в това отношение ние не се променяме.Единствено природата ни променя.Оцеляващия вид се напасва към всякаква среда...и за това сме оцелели.
N_o_M_a_D_a
Пуснато на: 20 Дек 2007 г. - 08:39 ч.
месото съдържа важни хранителни вещества. Организмът може и ще ти се уврежда бавно. Тога означава с години... Като отказваш месото лишаваш организма от важни белтъци!!! Похапвай малко месо и риба, за да си набавяш тези важни за организма вещества Говоря за 1-2 пъти в месеца
zla_tina
Пуснато на: 21 Дек 2007 г. - 11:25 ч.
Аз пък ви говоря, че има хора, които са напълно здрави именно заради това, че са вегетарианци. Има, както каза Axel, религии, които изключват напълно месото и хората, които ги изповядват надали са се изпотръшкали да умират заради това. И наистина, тук няма прави и криви, а само главно два (а покрай тях и други) ината, които могат да си спорят докато някоя маймуна (ТРЕВОПАСНА) стане на човек. Още повече от спора няма абсолютно никакъв смисъл... Нито аз ще започна да ям месо, защото някои маймуни го правят, нито вие ще станете вегетарианци, защото някаква побъркана ви залива с нейните си истини...НАЛИ?
N_o_M_a_D_a
Пуснато на: 22 Дек 2007 г. - 13:30 ч.
Вярно. Щом човек е решил нещо и вярва силно в него, то става. Щом това нещо е станало и на дадения човек му харесва ще е доста друдно да отвикне от него или да се пренастрой
kelly44
Пуснато на: 22 Мар 2009 г. - 16:38 ч.
Спорт.