Автор Съобщение
DeathElf
Пуснато на: 06 Фев 2008 г. - 00:04 ч.
Та реших да си направя такава джиджавка та моето питане е.Някой правил ли е досега,ако е правил дали работи дали си заслужава труда който ще се хвърли и втремето и тн. И ако сте правили към кой кабелен оператор сте, че има значение.По конкретно на мен ми трябва за Кейбълтел.Ако може също и да помогнете с схема защото аз намерих 1 но ми е малко съмнителна...
dafi_bs
Пуснато на: 06 Фев 2008 г. - 00:10 ч.
не знам какво е това
чувам как лети самолеееет
Виктор
Пуснато на: 06 Фев 2008 г. - 09:03 ч.
Не съм го правил, но знам, че въпросния декодер май се продавал по магазините (според един мой съученик), но в домашни условия да си го направиш и да работи, според мен вероятността е 50% на 50%... Но това е само според мен! Попитай Axel, той ги разбира тия технологии, може и да измисли нещо...
Axel
Пуснато на: 06 Фев 2008 г. - 12:42 ч.
Хъх...как ме нареждате, че съм ги разбирал нещата хаха .
Викторе...Най-вероятно твоят приятел е говорел за тези цифрови приемници, които свободно си ги купуваш, но без карта (която ще получиш от кабелния оператор при плащане за съответния канал, който искаш да гледаш).
Тук ДеадЕлфчо иска да си поговорим за така нареченото хакване на сигнала, за да си гледкаме нелегално.Такам...за аналогово кодиране поразгледай един чудесен руски сайт:
http://shema.ru/

Можеш и да погледнеш някой български, които освен на роден език ти обясняват и коя схема е изпробвана и за съжаление повечето не работят.
Ето ти нагледен български сайт:
http://hbo2.hit.bg/
Ако си с цифрово кодиране както сме вече почти всички...сооорииии .
И все пак знайте, че ВИНАГИ е по-добре да си платим сметката