Автор Съобщение
Servantes
Пуснато на: 24 Юни 2010 г. - 21:43 ч.
Имаше уникални изцепки по времена товасветовно първенство, но следната статия ще ви разкаже до какави абсурди може да се достигне.

Руски комунисти: Мачът КНДР - Португалия да се преиграе
24.06.2010 20:08
В писмо до ФИФА партията Руски комунисти иска преиграване на мача от световното КНДР-Португалия, завършил 0:7, има претенции към класиралите се отбори и към... "Кока Кола"
Смехотворните обяснения на бюрократите във ФИФА, че в социалистическите страни се играе лош футбол, нас не ни устройват, се казва в писмото
Партията Руски комунисти с център в Петербург и Ленинска област (kplo.ru/component/option,com) се обърна официално към ФИФА с искане, мачът между Португалия и Корейската народнодемократична република (КНДР), който завърши при резултат 7:0 за иберийците, да бъде преигран.

Писмото е адресирано лично до президента на световната футболна централа, Сеп Блатер. Комунистите твърдят, че шампионатът на планетата, който се провежда в РЮА е загубил своята легитимност "в очите на милионите футболни запалянковци - стожери на мира и дружбата между народите".

Комунистите искат преиграване на мача, имат претенции към класиралите се отбори, както и към... "Кока Кола".

"Чрез заплахи, шантаж, фалшификации и морален терор, от участие в първенството бяха отстранени отборите на Куба, Венецуела, Виетнам, Лаос, Абхазия, Никарагуа, Сирия, Непал, Зимбабве, Намибия и Беларус - т.е., най-прогресивните социалистически страни. Смехотворните обяснения на бюрократите във ФИФА, че в социалистическите страни се играе лош футбол, нас не ни устройват", се казва в писмото.

"Към рекламната кампания на турнира, въпреки протестите на световната общественост, бе привлечена "Кока-Кола", на съвестта на която тежат милиони загубени млади живота, особено в Русия", възмущават се комунистите от Петербург и Ленинска област.

Те категорично осъждат вълната от недоволство, която се надигна в цял свят срещу вувузелата и я определят за "символ на освободителното движение".
още по темата

Руски комунисти: Мадона да изпее Интернационала
4 | 5525
В Русия още си обичат Сталин
0 | 9899

Авторите на писмото твърдят, че за загубения мач половината играчи на КНДР били сменени с някакви марионетки на Южна Корея, а тимът на Португалия бил съставен от "закоравели наркомани и токсикомани".

Според комунистите крайно наложително е отборът на страната-домакин РЮА да бъде допуснат до участие на 1/8-финалите, макар че "Бафана Бафана" отпадна още в груповата фаза, тъй като според тях, ако това не бъде направено, ще означава, че апартейда в страната се завръща.

Писмото завършва с думите: "Моля да прекратите футболната война срещу отборите на страните, които са водещи в борбата срещу империализма, за мир и социален прогрес!"

В сайта на Компартията активисти единодушно поддържат позицията на своя Централен комитет, който разкри нарушаване на правилата, манипулации, употреба на допинг и подмяна на футболистите от Народна Корея с южнокорейски марионетки.

Те настояват ФИФА да насрочи преиграване на мача "между отборите на процъфтяващата и непокорна КНДР и сляпото оръдие на НАТО - Португалия".

"Всички португалски колонизатори, начело с Роналдо, трябва да бъдат проверени за допинг. Той от ушите им изтича",

заявява Любов Калашницина, секретар на Кировския районен комитет на Комунистическата партия в Ленинградска област, служаща.

Членът на ЦК на компартията Виктор Перов заявява, че от съдийската колегия на световното първенство трябва незабавно да бъдат изключени съдии, които са се "компрометиралите с открит расизъм, липса на безпристрастност и напълно неориентирани в идеите чухче (учението измислено от покойния севернокорейски диктатор Ким Ир Сен, баща на днешния лидер на страната - бел. ред).

Нарочените рефери са описани от Перов така: "Яростният монархист и мракобесник, потисникът на жените от Изтока Халил ал Хамди (Саудитска Арабия), предалият връзките с Русия съдия Ирматов (Узбкистан), вързаното на каишка псе на Уриба, врагът на Боливарска Венецуела Оскар Луис (Колумбия), хер Волфганг Щарк, дискриминиращ футболистите от бившата ГДР и приличащ на д-р Хес, а също така и покровителят на Березовски и Закаев мистър Уеб (Британия)".

"Другари, призовава яростният комунист, само се замислете на какви отявлени реакционери са възложили да бъдат съдии на първенството. Те смятат, че имат право да дават оценка на отбора на КНДР, но в Пхенян ги очаква суровия народен съд!"

Из http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3080651
Shemet_
Пуснато на: 26 Юни 2010 г. - 15:29 ч.
"Всички португалски колонизатори, начело с Роналдо"
dafi_bs
Пуснато на: 03 Юли 2010 г. - 18:55 ч.
бясна съмммммммммм :
тъпиии германцииииииииии.... мразя гииииииииии!!!!!!!!!!