Автор Съобщение
Ангелушка
Пуснато на: 21 Септ 2010 г. - 02:18 ч.
Ако можехте да направите едно-единствено (двупосочно) пътешествие във времето, къде или по-точно "кога" бихте отишли - в миналото или бъдещето? Какво бихте искали да видите, почувствате, разберете? Или пък да промените? Какви рискове бихте поели? Каква тайна ви се иска да разгадаете? И мислите ли, че бихте останали "там"? Ако пък пътуването във времето не е по вкуса ви, защо?

Аз лично не знам какво бих искала да направя - може би да зърна Земята преди милиони години и да разбера как точно се е зародил животът на планетата. Мисля, че не бих отишла в бъдещето, не защото не ми е безкрайно интересно, а защото се страхувам, че няма да разбера нещата, които ще открия "там". А дори да ги разбера, те едва ли ще ми харесат, най-много да полудея.
dafi_bs
Пуснато на: 21 Септ 2010 г. - 18:24 ч.
ведна си казах... на 13години...
искам поне още малко време с баба ми... исками се да се бях държала по-добре с нея, а не само да се караме...
но... времето не се връща назад...
а като исторически период...
може би по времето на левски и ботев... преди години бях на поход "по стъпките на ботев" и когато вървиш по козите пътеки се чувстваш различно...
_Ana_Carenina_
Пуснато на: 02 Окт 2010 г. - 11:31 ч.
Дафи аз бих се върнала във миналото. Спомените- там живеем 2рия си живот. А бъдещето е непредвидимо.
Ангелушка
Пуснато на: 03 Окт 2010 г. - 20:04 ч.
Обаче в миналото не остават само хубави спомени (просто ние сме склонни да помним предимно приятните преживявания ) => готова ли си да преживееш всичко отново, или предпочиташ да се върнеш към един точно определен момент?
dafi_bs
Пуснато на: 05 Окт 2010 г. - 10:44 ч.
ангелушка, това е добър въпрос...
дали искаме да се върнем в точно определен момент и да променим нещата...
дали искаме да се върнем в този момент, защото искаме да го изживеем отново...
но дали в действителност, ако се върнем в този момент сме готови след това да преживеем всичко отново...
не...
Ruby_Bolger
Пуснато на: 08 Окт 2010 г. - 08:42 ч.
аз съм за бъдещето! 1000 или 2000 години напред!! в случай че ще трябва да ходя еднопосочно някъде де.... ще загубя мн неща от тук, ама ще намеря други там.... кой не би харесал една недодялана девойка от миналото! все пак ще съм екстраординарен приятел!
Ruby_Bolger
Пуснато на: 08 Окт 2010 г. - 08:47 ч.
пхух! забравих важните неща.... как човек е склонен, когато мисли за себе си и бяга от това да е самотен, да пропуска важните неща! искам всичко да видя във бъдещето!! на практика миналото няма какво да ми даде, а да живея пак живота си ... да речем, че няма да е най - вълнуващото нещо да ти се повтарят събития... аз и сега се нервя на постоянните дежаву-та, които ми се въртят из главата напоследък : D
искам летящи коли и уреди, които сами вършат работа... искам телепортация, сиропчета за левитация, соматична регенерация... такива неща!!
Ангелушка
Пуснато на: 12 Окт 2010 г. - 20:52 ч.
Ох, толкова си готина! ^^
Засега нямам какво да кажа по темата.
Ангелушка
Пуснато на: 12 Окт 2010 г. - 20:53 ч.
Опа, грешка - "Толкова СТЕ готинИ!"
Ruby_Bolger
Пуснато на: 15 Окт 2010 г. - 11:33 ч.
хах обичам да съм готина!! : ))