Автор Съобщение
lovegood
Пуснато на: 05 Апр 2007 г. - 16:19 ч.
Ми black_lady то се получава така щото нормалните хора няма да се навият да влязат в КъщътЪ А тоя Китаец ли е Индиец ли е......не го знам на какъв се прави точно ама е много ТЪП!И на Азиска не съм фенка ама такова поведение като неговото е .....баси глупака!Другите някак си по-стават...ей да забравих да кажа,че Христина ми вдиг кръвното.... че му е жена хубу,ама то да се прави на Цербер.....
Vegeta
Пуснато на: 06 Апр 2007 г. - 00:10 ч.
Abe kvi sa tiq gluposti za Zdravko we!Pyrvo momcheto si e mnogo pecheno i vleze vytre ne zashtoto e VIP mi zashtoto beshe pobeditel v BigBrother 1 i vse pak imashe nedovyrshena rabota(da se ojeni za Hristina vav Kyshtata)nai-veche zaradi tova go vkaraha vytre!
mynik_f
Пуснато на: 06 Апр 2007 г. - 02:33 ч.
А като иска да се ожени за Христина защо трява да го прави в къщата...?! Не може ли като норамлните хора да си направи една спокойна сватба...или поне да и предложи без чужда намеса?!
Vegeta
Пуснато на: 06 Апр 2007 г. - 11:52 ч.
Vij kakvo sym napisal... " i vse pak imashe nedovyrshena rabota(da se ojeni za Hristina vav Kyshtata)" Pyk i na picha tova mu e vid strategiq...toi nqma realnite shansove za pobeda sred tiq VIP-ove kakvoto i da si govorim ama pone da si napravi shouto ;-) Az napylno go podkrepqm!
FEQ
Пуснато на: 09 Апр 2007 г. - 16:02 ч.
поредната тъпня , която измислиха аз хич не си хабя времето да го гледам тоз вип брадър , щот тъпака гЪзис и корееца са там и не мо`а ги гледам .