снимка: www.sxc.hu

За никого не е тайна, че мъжете копнеят за палави момичета. Но защо?

Кое е лошо момиче, мъжете може да тълкуват по различен начин. За едни тя може да е лоша, ако има богато сексуално минало. За други това означава тя да не брои питиетата, докато е с приятелки, а за трети - тя е лоша, защото е била арестувана.

Различните мъже харесват различни жени, но ето някои основни причини защо силният пол си пада по лоши момичета.

- В повечето случаи мъжете са сигурни, че лошите момичета са ужасно добри в леглото. Дори и да не е така, той е толкова сигурен, че тя трябва да е невероятна под чаршафите, че накрая сам си вярва.

- Лошите мацки никога не мрънкат за глупости.

- Лошите момичета винаги носят секси обувки.

- Предполага се, че щом тя е лошо момиче, автоматично означава, че има един куп лоши приятелки.

- Този аргумент може да не е сред любимите на жените, но в мъжките фантазии лошите момичета носят провокативно облекло и задължително секси грим.

- Лошото момиче никога не пита защо си хвърляш мръсните чорапи на пода, защото е твърде заета да хвърля из целия апартамент своите собствени дрехи.

- Ако някой й каже "Боже, имаш страхотни форми", лошото момиче няма да се скрие от срам, а на драго сърце ще зарадва мъжкия поглед.

- И за финал, онази мъжка фантазия с оскъдно облекло, белезници и много кожа, която рядко се сбъдва, няма да бъде никакъв проблем за лошото момиче, което ще се опита да направи всичко наведнъж.

Източник: Dariknews.bg