Немската клубна сцена отново напомни за себе си и избухна с ново суперпарче – Like This Like That! То е дело на големия продуцент Серхат Сакин, който е познат основно покрай работата си в проекта Syke’n’Sugarstarr и безбройните си клубни хитове и ремикси през последните 9 години. Сега, “рамо до рамо” с друго голямо име в стила - Mousse T (също немец от турски произход, нашумял покрай парчето Sex Bomb, което възроди славата на Том Джоунс в края на милания век), Серхат поставя началото на новата клубна сензация – проектът SE:SA. Новото парче на SE:SA е именно Like This Like That, което вече се превърна в суперхит в клубовете в цяла Европа. С помощта на най-големите радио диджеи като Пийт Тонг, Роджър Санчез, Боб Синклер, Давид Гета и др. суперизпълнението влезе и в ефира на европейските радиостанции. Песента оглави едни от най-престижните класации, определящи бъдещите хитове в стила - холандския Future Hits Chart, британските Hype и Buzz Chart, както и още клубната и поп класации на сп. “Мюзик Уийк”, и мейнстрийм и клъб чарта на “Ди Ем Си”. Няколко български радио водещи също вече се убедиха в хитовия потенциал на изпълнението, като го обявяват за най-вероятният хит на предстоящото лято’08.

Парчето бе издадено от малък независим немски лейбъл, но само за няколко дни попадна в полезрението на най-големите денс диджеи, а вече дебютира и у нас, като част от каталога на “Ка мюзик плюс”. Вокалите в това голямо денс парче пък са дело на Шарън Филипс, която е с корени от Тринидад и Тобаго. Песента е екзотичен микс от рага, ориенталски мотиви и електро, базирани на изключително модерните в момента фънки хаус бийтове.

През лятото на 2006 г., Серхат бе ВИП диджей на грандиозно парти във Варна, като част от проекта Syke’n’Sugarstarr. Той е на 29 години, като вече близо 11 от тях е прекарал в създаването на музика. След като до момента той винаги е бил “човекът в сянка”, като продуцент, или част от различни електронни проекти, сега той започва и самостоятелна кариера, която изглежда изключително обещаваща след този голям хит – Like This Like That. Парчето бе включено в суперхитовата компилация Super Auto Hits vol. 21, която вече е на музикалния пазар у нас, а изпълнението можете да чуете и в официалния МySpace профил на “Ка мюзик плюс” – http://myspace.com/kamusicplus.

Teenzona_team
28 Мар 2008 г.