Автор Съобщение
dafi_bs
Пуснато на: 07 Май 2008 г. - 19:26 ч.
по мои наблюдения малко са хората от сайта, които се интерисуват от спорт хаха
какво мислите. играчите ли правят отбора или треньора?
отбора на левски не се представя добре този сезон и затова го отнесе мъри-треньора, който не го заслужава. то в днешно време всички бг отбори са голяма боза. в черноморец пък ще сменят зелето- един добър играч, за да вземат някакви си там дето и аз не ги знам хах ае мафия навсякъде ...
Epitaph
Пуснато на: 07 Май 2008 г. - 19:47 ч.
на кой му дреме бе Даф
треньора използва играчите и прави отбора, както рицаря използва меча си за да пробие бронята на врага...има силни отбори със слаби треньори...ама за зелето ми е все тая чесно казано
crazy_kari
Пуснато на: 07 Май 2008 г. - 20:24 ч.
Аз съм за Левски, но според мен треньора прави отбора, ддЗз
an1g
Пуснато на: 07 Май 2008 г. - 21:22 ч.
Като стана въпрос за Левски , отбора не се представя зле..както виждате 80% от играчите са нови и още не са се сработили по между си и пак успяха да заемат 2ра позиция , от което съм много учуден .Сега като поработят лятото по сериозно догодина съм сигурен , че ще вземат титлата .
За ЦСКА какво да кажа освен че им пожелавам да влезнат в групите на ШЛ , за да видим пак някои добри отбори в БГ и да се посмеем на загубите .

По темата .. и треньора и играчите правят отбора , нали затова се казва "отбор".Неможе само 1 човек да го прави .. е в някои случаи може , като например Бербатов прави цялата игра на ТОТТЕNHAM , но т`ва е друго.Айде стига толко , че се отплеснах
dafi_bs
Пуснато на: 07 Май 2008 г. - 21:28 ч.
е как бербатов ще прави играта на тотнъм и бият постоянно, а пък като е в националния сам не може да играе в грешка си
MiMcHeToOo
Пуснато на: 07 Май 2008 г. - 21:45 ч.
Аз също съм за Левски и мисля, че не може да се каже, че само треньора или само отбора. Те трябва да работят в комбина, за да се получи нещо качествено.
fantazor
Пуснато на: 08 Май 2008 г. - 11:54 ч.
Комбинация от двете е. В случая с ФК "Левски", проблемът е по-скоро в управлението на клуба и цялостната политика. Разпродадоха добрите си футболисти (и то след като те остаряха и нямаше къде да ходят освен в Турция и Израел, защото никъде другаде не ги искаха), вкараха в отбора млади момчета и искаха моментални резултати.... ама то не става така... А, иначе, че Мъри Стоилов не е никакъв треньор, това си го знае всяко хлапе. Ама сега с Вили Вуцов съвсем има да берете срам... и то в участието си в УЕФА.
an1g
Пуснато на: 08 Май 2008 г. - 16:24 ч.
Не е така , продадоха добрите играчи много ефтино за да им дадът шанс да се развиват , а и к`во си мислиш ,че в Турция и Израел няма футбол ли .. погледни какво стана в ШЛ и по-точно Фенербахче.Слушах и едно интервю с Бардон , който играе за някакъв отбор който вече изпадна от елита в Израел и каза , че спортните бази са 100 пъти по-хубави от нашите.
fantazor
Пуснато на: 08 Май 2008 г. - 16:57 ч.
Пише се "еВтино" и "дадАт".

Иначе по темата: Глупости. Щом си фен на Левски, поне би трябвало да следиш какво се случва с отбора ви. Прочети някое от интервютата на Мъри Стоилов от вчера и ще разбереш защо са ги продали всъщност. Определено да играеш в Израел не е никакво "развитие" и те не са затова там. (както и Гонзо не е в Риека за да се развива). Аз съм убеден, че базите им са 100 пъти по-добри и, че взимат повече пари, но това само и единствено значи, че получаваш по-добри условия да работиш... а не, че се развиваш.
an1g
Пуснато на: 08 Май 2008 г. - 19:34 ч.
Дори и това да е , ти какво би предпочел да работиш в кочина за без пари или да работиш в замък за много пари ? Все пак и те (футболистите) са хора и те имат право на мнение , едва ли просто са ги пратили там.А , за това дали съм фен на Левски и дали следя какво става - не , нищо не следя , само за обща култура гледам 5 минути спортната емисия и това е.Едва ли има нещо което да се научи от българското първенство , освен това , че ЦСКА купуват мачове , Левски играят правилен футбол (това се доказа с участието на отбора в ШЛ) , а другите отбори играят колкото за бройка и всичко това само заради Еврофутбола на Томов.Българското първенство е по корумпирано от Италия.
А за това , че съм объркал няколко букви в думите не бе нужно да го подчертаваш , всички допускаме грешки.Peace .