Автор Съобщение
crazy_kari
Пуснато на: 22 Юни 2008 г. - 23:58 ч.
Мен лично неме наказват, или поне от малка попринцип разбирам от дума. Хмм... Сега съм наказана да не излизам от вкъщи, ако излизам при майка ми на работа или на село пак да помагам. Без телефон и интернет - сега просто ги измолих за интернет и се смилиха над мен...И това за една седмица - започна от вчера до края на идващата седмица... "колко яко ", няма да обеснявам защо съм наказана така...

Таа въпросите ми са:
- Вас наказват ли ви често?
- Ако да, за какво?
- Какво правите ако сте в моето положение...?
dafi_bs
Пуснато на: 23 Юни 2008 г. - 00:03 ч.
не са ме наказвали ...
каква е причината>?
Axel
Пуснато на: 23 Юни 2008 г. - 00:04 ч.
Еми няма кой...та се налага да се самобичувам .
Като малък си ме наказваха...ама то щото съм момче и си бях дива тиква.Спомням си как бях наказан да не излизам от стаята...а нашите ги няма в апартамента, ама аз пак не смея да изляза хаха...виках сестра ми да ми носи вода, щото не смеех да изляза .
Тооо това наказание май беше след история включваща врати от стар москвич, полянка, влакова релса и разбира се самият влак .
crazy_kari
Пуснато на: 23 Юни 2008 г. - 00:19 ч.
Причината хмм
Ами бях направила тема за един фр, който нашите него харесват. Ако несте я скиф, ще разкажа много накратко.
Ами с един съсед бяхме на "здр" , сега се познаваме от месец и половина - има няма. И той ми е из най-добрите приятели. И нашите не искат да го виждам. И станаха едни панаири и сега съм наказана . Не искат да го виждат шото е с 4 години по - голям от мен. И щото нам кфо му имало. Много обди чух по негово име от наште и много съм плакала и мн скапани настроения преживях и ужасно е....
Servantes
Пуснато на: 23 Юни 2008 г. - 00:21 ч.
Нашите само ми се карат - толкоз, като бях малък също не ме наказваха - само ме биеха понякога. Наказанията са тъп начин за възпитание. Вземи го детето, набий го, хем на теб да ти мине яда, хем докат още му е прясно в главата да знае за кво го биеш. И после си живейте по старому.
crazy_kari
Пуснато на: 23 Юни 2008 г. - 00:31 ч.
хаха има смисъл донякъде...
chica
Пуснато на: 23 Юни 2008 г. - 09:05 ч.
никога не са ме наказвали и били, единственото което е че са ми викали и са ми се карали те и сега го правят , като не им изнася нещо де ,а пък и съм на мнението че колкото повече се наказва и ограничава едно дете, толкова то повече иска да прави нещата които му се забраняват а като си изпати само никога няма пак да ги направи.
Поне при мене нещата действат доста успешно на този принцип.
verji_
Пуснато на: 23 Юни 2008 г. - 11:09 ч.
Еми не ме наказват,а и честно казано не им и давам повод,пък и вече съм доста голяма за тези неща.Та пази поведение,не се карай с вашите,изпълнявай си наказанието и предполагам след няколко дена ще те пуснат. Ще им мине яда.
The_Kiss
Пуснато на: 23 Юни 2008 г. - 23:52 ч.
Ние си се караме,викаме,плашим съседите,но не ме наказват.
Последно бях наказана в детската градина (и то не от родителите си),защото ухапах едно момче и му остана белег.
Axel
Пуснато на: 24 Юни 2008 г. - 00:24 ч.
Вампирка