Автор Съобщение
f_lora
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 11:59 ч.
Колко често сменяте прическата си?!А цвета на косата!?Обичате ли да експериментирате,или се придържате към това,което сте сигурни,че ви отива!!!?


Аз за последните 6 месеца смених три прически и веднъж си смених цвета на косата,за което съжалявам Не че не ми отиваше,но ми съсипа косата,та сега давам камара пари за маски... Обичам експериментите-била съм с много дълга коса,със средна дължина,права,къдрава,на кичури,с бритон,А-симетрична.... Сега съм с къса,червена и рошава.... Много искам да си обръсна главата "0 номер",но не ми стиска толкова....
crazy_kari
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 13:45 ч.
Тъй като майка ми е фризьорка неспирам с експериментите Ами първоначално бях с много много дълга коса. Така я поддържах само да не цъфти. След това я подстригах малко по-къса съвсем малко, но видно. След това на стъпала. После до раменете. И тъй като расте много бързо. Стана както преди дълга - е по -къса, но така е добре. И малко я истъних, защото беше много гъста. Исках преди половин година и повече да си правя кичури - и сега искам. Но тъй като майка ми идеално знае после как ще изглежда косата ми каза, че няма смисъл от толкова рано да я тощя. За това Ми закачи кичури - залепи !! (нямоа да обеснявам цялата процедура,...)Имах розови, след това червени след това сини. Сега мисля пак да си сложа (така неми се тущи косата) само, че руси и така. А преди седмица си изправих косата - не аз де едно момиче, което сега се учи в салона ми я исправи. А вчера ми я направи на преса. Абе постоянно експериментирам.
sladkoto_ani
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 15:14 ч.
Обожавам да си правя косата на нищо...как ли не съм била коса до кръста, мн къса горе долу като на момче и от зад на бодлички и бритона с фибичка (тогава беше на мода ) после пак порасна бях с бритон и на пластове...изправям я често също така я къдря ... но не бих си я боядисала просто, защото ми харесва цвета а и не искам да си я съсипвам(е като стана баба и побелее ще си помисля )
The_Kiss
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 15:18 ч.
Аз не обичам експериментите с косата си.Все си мисля,че както и да се направя няма да ми хареса.Единствено кичури искам и вече веднъж си слагах,но не мога да намеря точно цвета,които съм си наумила.
dafi_bs
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 15:43 ч.
до 4 клас имах бретон. след това си го оставих дълъг и дълга коса до кръста, но постоянно я държах вързана и всички много обичаха да ми махат ластичката. в 7 клас зимата имахме някакво събиране с класа и реших да си пусна косата. след това така и не я вързах. била съм на пластове, което много ме изнерви, защото по късите коси само ми стърчаха. миналата година по това време бях с коса до раменете. сега е пораснала и седи на 2пласта. чакам още малко да порасне и да си я направя на лале и без пластове...
когато ми мине бала ще си острижа косата 1-2 номер някъде. от много време искам толкова къса коса
mynik_f
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 16:35 ч.
Като по малка имах много дълга, права коса, подстригана не черта (това до 6 клас), после я подстригах на триъгълник, ама пак си я оставих дълга, после лятото след 7 клас я подстригах на пластовеи доста къса (за мен, което ще рече до раменете), после реших, че ще я пускам дълга и ще махам пластовете, махнах си пластовете(тва някъде към 10 клас) и един месец по късно реших, че пак искам пластове, подстригах си и бритон. После пуснах бритона да порасне и зимата пак го подстригах. Сега съм си пуснала бритона да расти и си промених цвета-сега е някъква тъмна с червен отенък ПРеди исках по драстична промяна на цвета, ама много ме е страх.
Като много малка (1-2 клас) съм била с ужасно къса коса (някъде до ушите )
И сега си я пазя косата да расте, да дивее, че като я изтощя едно хубаво по бала и да я подстрижа. Много искам къса коса, ама не знам колко време ще я искам къса и за това не смея да се подстрижа....общо взето страх ме е да експериментирам, а искам да опитам много неща. Убедена съм , че това което искам ще ми утива.....ама като ми свиди какво да направя!
dafi_bs
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 16:59 ч.
аз преди исках да съм с червена коса огледах се и видях, че циганките, които чистят улиците са с червени коси и се отказах
crazy_kari
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 17:01 ч.
Ела в Тутракан !!
dafi_bs
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 17:05 ч.
приличам ти на циганка ли мухахахаха
crazy_kari
Пуснато на: 11 Юли 2008 г. - 17:48 ч.
Не, пфф неме разбра !!