Автор Съобщение
Servantes
Пуснато на: 11 Авг 2008 г. - 22:56 ч.
Тази тема е за по възрастните тук. Като ходихте да се записвахте за кандидат-студентските изпити и в последствие в университета където сте приети родителите ходеха ли с вас да ви поппъват документите (да не би случайно сбъктате или резберете някаква информация погрешно). Как можеш да се наречеш пълнолетен и то с претенции да можеш да завършиш висшо образование, а да не можеш да попълниш едни документи?! И защо има такива родители които умишлено не позволяват на децата си да пораснат. И не ми казвайте, че е от любов, защото това не е любов, а мания народителите, която играе лоша шега на "децата" (Какво дете е човек на 18 години?!)
karavasilev
Пуснато на: 11 Авг 2008 г. - 23:01 ч.
И за изпитите (макар това да беше формалност за мене) и после в университета съм се записвал без родители. Как да дойдат при положение, че са на работа, а и аз мога сам да се оправя.
karavasilev
Пуснато на: 11 Авг 2008 г. - 23:04 ч.
Сори, не ти бях дочел темата докрай.
И аз същото се чудя. Голям човек вече, студент ще става, ти да му висиш още на главата. Странно е, но някои го правят. Различни разбирания.
dafi_bs
Пуснато на: 11 Авг 2008 г. - 23:30 ч.
ми не всички са пораснали въпреки, че са на 18-19... майка ми само ми мрънка, че не се интерисувам какво ще кандидатствам и ми вика, че няма да го направя... казва ми, че не я слушам- този път ще взема да я послушам
verji_
Пуснато на: 12 Авг 2008 г. - 11:14 ч.
Аз ходих с баща ми ,защото не знаех къде точно се намира университета,не за друго,но за медицинските и другите неща,които трябват за записването,сама съм се оправяла .
verji_
Пуснато на: 12 Авг 2008 г. - 11:30 ч.
А специално за някои то вузовете е добре да има още някой с теб ,за да пази място...че с тези опашки е ужас!!!! Но ти си предценяваш али искаш някой с теб или не.
DIGHeaD
Пуснато на: 12 Авг 2008 г. - 12:03 ч.
миналата година ходих с Енис и Мадлен да се записвам... те не пожелаха да попълнят документите вместо мен и се наложи сам да се оправям после и на изпитите ходих сам и затова ме обстреляха бързо..тази година пак ще ходя сам, за записването също нашите са прекалено заети пък и по-скоро те ще объркат нещо, щотодори не знаят кво кандидатствам
Plamen4eto
Пуснато на: 12 Авг 2008 г. - 14:41 ч.
Да баща ми беше с мен, но не за да ми попълва документите и прочие, а защото все още нямаф книжка а ми трябваше шофьор! По въпроса мисля че тва да те следват навсякъде е навик, при положение че едно 18 године се грижат за децата си сега им е трудно да ги оставят да се оправят сами, а и липсата на даверие че ще се справиш сам е от значение!
f_lora
Пуснато на: 12 Авг 2008 г. - 17:52 ч.
Аз определено не сикам да съм сама догодина в цялата тая бумащина... Като знам братовчедка ми колко мъки преживя докато се запише....ужас,а хем си живее в София и знае точно кое къде се намира.... Аз както искам в Свищов и както е познавам един човек от там...,не,не,мерси... Я тати да си е с мене...

Родителите ми не са от властните,за да ми ходят постоянно по петите и да ме дебнат да не сгреша нещо,така че само могат да са ми от помощ!

Оставам с надеждата до другата година да не си променя мнението...
Mality
Пуснато на: 13 Авг 2008 г. - 19:03 ч.
Хм те нашите ще вземат да объркат университета ххха... за изпитите в София разчитах само на баща ми да ме закара... а пък сега за Варна си ходих сама с влака иии всичко си оправях сама... Те и моите родители малко не са свикнали,че вече не съм дете,и все се опитват да си врат носа и да ми висят на главата,ама взех да ги понаучавам ... то си зависи от теб, както си ги дресираш,така става