Автор Съобщение
Axel
Пуснато на: 08 Дек 2008 г. - 04:10 ч.
Хаха...мъжкият манифест го знам от години и даже съм го разлепвал в даскало преди години...а чак сега ми хрумна да потърся отговора...или началото...идея си нямам кой е поставил началото.Но ето ви и женският манифест, на който трябва да призная, че по това време на денонощието...събудих всякакъв вид съквартиранти и съседи със смеха си .Определено са влозили повече хумор...и мислех да предоставя възможността на някое момиче да го постне...но не ми се чака до сутринта, хаха .Приятни мигове с хумористичния канал :

Скъпи мъже, господинчовци, приятели, годеници, съпрузи и т.н.


1. Веднаж за винаги трябва да запомните, че Жените сме тези, които създаваме правилата! Тях ние можем да променяме по всяко време и без предизвестие.

2. Жените никога не бъркаме! Или ако сбъркаме някъде, то това е по вина на скандално недоразумение, директно последствие от нещо, което вие сте казали или извършили грешно. При това положение следва да се извините веднага за причиненото недоразумение!

3. Наше право е да се ядосваме или разстройваме по всяко време, а ваше задължение е да запазите спокойствие при всяка ситуация, освен ако не искаме обратното.

4. Длъжни сте да ни прощавате всички недостатъци,които естествено нямаме. А ние няма да обръщаме внимание на вашите, които са в изобилие!

5. Когато ви задаваме въпроси и вие ни отговаряте "честно", не избягвайте после ударите по главата (тази, която е на раменете ви разбира се).

6. Вие - мъжете, имате нужда от НАС, а не от "права" (просто нямате такива).

7. Когато забременееме, не ни задавайте въпроси от рода на: "Това дете от мен ли е?" - разбира се че е от вас, комшията е идвал само да го утешим... заради проблем.

8. "Романтика" в нашите представи не е "Аз и ти, сега веднага - в кревата".

9. "Еротика" не е - "сваляй гащите и вдигай краката".

10. "Любов" не е идентично със "секс"

11. Не ни питайте за какво мислим по време на секс - не за ВАС, но няма да си признаем.

12. Когато ви кажем, че маслото е в хладилника, значи то е ТАМ! Просто трябва да погледнете мааалко по-далеч от носа си. Това важи и за всичко останало, което не намирате.

13. Понеже много ви обичаме и държим на вас, ви предупреждаваме: "Постоянното навиране на главите ви(горните) в хладилника може да ви направи не само сити, но и да ви докара някой менингит!

14. Когато кажем, че трябва да се свърши нещо, имаме предвид сега-веднага, а не някога в бъдеще неопределено време.

15. Тенджерите, тостерите, тиганите и други домакински уреди и пособия не се считат за личен подарък! Тях ги оставете за мама (по възможност - вашата)

16. Носените ви чорапи, обърнати наопаки, не стават чисти.

17. Изневярата ви в друг град СЕ БРОИ ( нашата - НЕ)!

18. Чантите и обеците имат душа. А най-добрият секс е сутрин.

19. Когато ви се приходи по малка нужда, значи е точно ТОВА! Не се заблуждавайте, че ви се чука.

20. Винаги, когато имаме възможност да ви изневерим, се сещаме за ВАС и това ни отказва от секс, поне за една седмица.

21. Понякога ни карате да мечтаем... да мечтаем за самотен остров...далеч от всички... Подчертаваме В С И Ч К И !!!

22. Вашата интелигентност, граничеща с тази на хлебарките, събужда животинското в нас.

23. Милички, не ни питайте кои сте ни поред - нали знаете - винаги втори.

24.Не ни задавайте тъпия въпрос дали размерът има значение! Че кога е нямал?

25. Мм-да! Ризата? "ПЛОХАТА" на ризата? Разбира се, че това е вашето коремче. Бирата не е виновна, не! А потникът на дупки не се връзва с ризата.

26. Вечерите с шефа винаги са делови! Щом казваме...

27. Когато разговаряте с нас, ще мълчите! Ако искате изява пред публика - отидете в кварталната кръчма.

28. Не ни сядайте на компютъра! Но ако все пак го направите, затворете прозореца! Дръжката му е червеното кръстче горе-вдясно.

29. Не, не ни пречите, но по-добре идете в другата стая! За два телевизора в тази - е тясно!

30. Това, което държите в ръцете си, са дистанционни, а не двата ножа на Сандокан! Оставяйте ги поне за 4-5 часа да си починат.

31. "И най-умният си е малко прост." Това се отнася и за вас, като техници!

32. Обичайте ни! Никой не е искал от вас да ни разбирате.

33. Ние, жените имаме погрешна представа за това, че в главите ви е само секс. В тях има още манджа... и хляб.


ВНИМАНИЕ!

Всеки опит за противоречие на така съставения манифест, може да резултира в телесни повреди!!!
Valio1994
Пуснато на: 08 Дек 2008 г. - 09:20 ч.
Ох...това беше брутално

Аз обаче намерих друг женски манифест,който смятах да постна вчера,ама забравих

Той е малко по-скучен,но мисля,че няма повтарящи се неща,така че могат да се допълнят с твоя




Драги мъже, момчета, господа и всички вие, които наричате себе си Дон Жуан или Казанова, а също и вие, които оставяте вдигнат капака на тоалетната чиния, Това е насочено към Вашето внимание!

Когато една жена ви попита повече от 5 пъти дали роклята и стои добре или дали прическата и отнякъде стърчи, очевидно недоволна от досегашните отговори като " ахъ", " оффф..." и т. н. направете малко усилие – изкривете устните си в усмивка и просто като компромис се прежалете и й направете така мечтания от нея комплимент.

Около 93 % от жените отделят повече от 45 минути за разкрасяване преди среща с вас- това усилие ( макар да ни доставя удоволствие) не заслужава ли поне един комплимент?

Когато се разхождате с една жена – не се заглеждайте по друга, та дори и тя да е Памела Андерсън. Ние винаги ви виждаме да го правите. Периферното зрение на жените е до НЯКОЛКО ПЪТИ по- развито от това на мъжете.

Затова и изводът, че жените се заглеждат по непознати мъже по- рядко, е напълно неверен. Просто вие не ни виждате.

Сваляйте капака на тоалетната чиния!

Изречението "кога ще доведеш тази твоя приятелка отново? Много е симпатична" определено не е ваш плюс.
реклама
Не се чудете защо получавате отговори като " ако толкова ти харесва, ходи си при нея" или ревливото " аз не ти ли стигам?", което така мразите. Коментар като този " ти си единствената, която забелязвам, дори не я видях" би бил къде къде по- подходящ.

Да заспите веднага след " любовно преживяване" не е най- доброто нещо – дори едно " беше много хубаво" е достатъчно за да подсигури следващата вечер...

Когато една жена пита дали е дебела, тя винаги знае отлично сама за себе си дали е или не е дебела. С този въпрос ние не търсим истината за килограмите си а вашето мнение за тях – та дори и да е твърде далеч от истината.

Ако правите физиономия когато ви съобщим, че излизаме " по женски" с приятелки, как очаквате ние да реагираме на вашата "вечер по мъжки" ?

Бъдете търпеливи с емоционални изблици на несдържан плач за изгорената рокля или " колко е красиво небето!" . За нас това е начин да се освободим от отрицателната енергия – както ругаенето и пиянството – за вас!

Въпрос от типа " как ми стои тази блуза?" придружен от отговор "става" или " ами като всички останали, защо?" положително би довел до почти безсмислен скандал на тема важното в живота и кой какво прави за другия, към разгара на който скандал вие вече отдавна сте забравили откъде е почнало всичко. Предотвратете това с обикновен комплимент, а ако се налага и с подсилено възхищение.

И още веднъж – не забравяйте за комплиментите, в крайна сметка не бихте искали да сте с рошава, раздърпана и с размазан грим жена, нали?

Помислете добре преди да отговорите на въпроса"щастлив ли си". Ако не веднага, то при следващия скандал всичко ще рефлектира върху вас.

Когато мъжете са тъжни, изнервени, или наранени мълчат. Точно обратното е научно доказано за жените. Никога не прекъсвайте безкрайния разказ и излияния на нервна или съкрушена жена! ОПАСНО Е!

И, по дяволите, не сравнявайте жената до себе си с друга, дори това да е опит за комплимент. Накарайте я да си мисли че е единствена, а не че просто има по- хубави крака от еди- коя си. ТОВА НЕ НИ ЛАСКАЕ!

И още веднъж – бъдете търпеливи – не забравяйте, че ние сме до 3 пъти по- емоционални от вас, и примирете се – жените винаги ще останат по- зрелия пол.

И сваляйте капака на тоалетната чиния!
madona_bg
Пуснато на: 08 Дек 2008 г. - 14:27 ч.
Без нас жените сте за никаде
crazy_teen4e
Пуснато на: 08 Дек 2008 г. - 19:57 ч.
Ех,еех и след 100 години няма да ни разгадаете...
Axel
Пуснато на: 08 Дек 2008 г. - 21:18 ч.
Хмм...сложен пъзел .Обичам пъзели .
The_Kiss
Пуснато на: 08 Дек 2008 г. - 23:03 ч.
hell yeah ^^
mynik_f
Пуснато на: 09 Дек 2008 г. - 00:46 ч.
Ох....
Servantes
Пуснато на: 09 Дек 2008 г. - 15:33 ч.
Как да разгадаеш нещо нелогично?
Axel
Пуснато на: 09 Дек 2008 г. - 15:49 ч.
Servantes ис дъ мен
тоя отговор ме хареса ужасно много
crazy_teen4e
Пуснато на: 10 Дек 2008 г. - 19:32 ч.
Ами...именно,няма как!