Автор Съобщение
mani123
Пуснато на: 22 Фев 2009 г. - 14:52 ч.
От началото още ти откраднах аватара. Сега ще ти открадна песента и ще ти кажа:
И двамата повървяхме под звездите и видяхме разни чудеса - ти там, аз тук, всеки някъде е видял красиви и грозни неща, и силни, и слаби моменти. Събрали сме и малко любов, малко болка, малко смях, много самота, много усмивки, приятели и всякакви мисли. Не искаш ли да си ги разделим?
И знаем толкова много свои тайни. Били сме и горе, и долу, преживяли сме толкова много вече - колкото за 100 живота. Не искаш ли да си ги разменим?
И е вярно, че съм пълна с мечти и всички хубави моменти и искам да ти ги подаря. Всеки изгрев, всеки ден, всяко слънце пазя в мен - искаш ли да ти ги подаря?
Аз искам да ти ги подаря, защото искам обратно това, което се опитваш да скриеш под някакво ново грозно лице. Знам, че ще коментираш нещо много жлъчно или няма да кажеш нищо въобще. Но за момент - прочети това, което е написано тук без оная грозна маска. Бъди този, който си докато четеш тия редове заради себе си. А аз ги пиша, защото ме боли да те гледам такъв, какъвто си мислиш, че искаш да си. Имаш много силно въображение и започваш да си вярваш, че си някакво самотно лошо момче. Не си и никога няма да бъдеш. Свали тая маска сега, преди да се е слепила твърде здраво за кожата ти. Липсваш ми. Липсва ми това да си усмихнат, светъл и готин. И на хората им пука за твоя свят. Иначе нямаше да се разплача на тая песен. На хората им пука за това какво са оставали в нечий свят и има хора, които държат да обичат и да помагат на някого, дори и нещата между тях да не са се случили по най-красивия начин. Защото има много други красиви неща, освен любовта между двама души. Има много други красиви отношения и единственото, което те дели от тях е шибаната изкуствена маска. И съм готова да дойда лично при тебе, защото Бремен - Лондон не е най-скъпия полет на света, за да ти я сваля. Не искам да те забравям, не искам да те изтривам от живота си и съзнанието си като нещо, което не се е случило. Искам да те запазя като онзи човек, на когото пращах безумно дълги лични съобщения, който беше единствения, койо ми обясняваше как винаги има надежда, как ти трябва само малко вяра. Върни се към този човек, който беше, за да мога да оставя нещо хубаво от мен при теб. Върни се заради всичките ти приятели, които те чакат да се завърнеш от това пътуване из Ада, който си създаваш. Върни се заради себе си, за да си щастлив. Моля те, Аксел. Заради себе си...
Axel
Пуснато на: 23 Фев 2009 г. - 00:38 ч.
Улала...данет...
след като спря да цитираш иначе прекрасната песничка...и някак стана прекалено скучно, за да го чета.Все тая, понапънах се...ето ти някои факти не така готино подредени както твоите псевдо излияния (бали му майката к`во е това...просто ме кефи думата).
"Бъди себе си и бла бла бла..."
Аз съм себе си.От къде можеш да знаеш какво е?
Мога да съм супер гадняр в глупавото интернет пространство, а сега да си пия количката и да се хиля все едно съм на шоу на Дънам.
Мога и да почна да се усмихвам тук сякаш нищо ми няма, но да не изпитвам нищо в реалността.Няма как да знаеш, защото и грам не ме познаваш.Само си мислиш, че е така.А дори и не ти се иска.
"Липсваш ми. Липсва ми това да си усмихнат, светъл и готин"...
поредните глупости и лъжи от някой си...на които просто вече няма как да се вържа...пък и още съм си готин.
"И съм готова да дойда лично при тебе, защото Бремен - Лондон не е най-скъпия полет на света, за да ти я сваля"
Преподаваш морал тука, а още не са те научили да не казваш неща, които не мислиш.
"Не искам да те забравям, не искам да те изтривам от живота си и съзнанието си като нещо, което не се е случило"
Не си помнела, за да забравяш.Не можеш да запомниш някого, когото не си познавала.Факт.
А какво се е случило?Нищо...чистата и проста истина.Следователно как да заличиш нещо, което просто го е нямало?Няма как, защото не е нужно.
"Върни се към този човек, който беше, за да мога да оставя нещо хубаво от мен при теб"
Едва ли има нещо от теб, което да не иска да бъде забравено!
Ала бала ницааа...
Ууу да...позна...клик.
mani123
Пуснато на: 23 Фев 2009 г. - 08:54 ч.
Не си струваха 31 евро, дето похарчих за полет на 13ти за една вечно ревяща путка. Е, кво пък - ще си отида с приятели. Ае, майната ти, Аксел, оправяй се сам.
an1g
Пуснато на: 23 Фев 2009 г. - 20:01 ч.
Оу йееее .. това е цял сценарий за епизод на т.нар. сапунени сериали , даже между първия и 2рия пост може да се пуснат реклами , а края е толкова интересен , че този който го гледа няма да пропусне следващия епизод...... И все пак , защо не му го написа на лично съобщение
DIGHeaD
Пуснато на: 23 Фев 2009 г. - 20:38 ч.
an1g ...
мн си тъп.. ама обществото не може без такива като теб мамка му..
bosss
Пуснато на: 23 Фев 2009 г. - 22:21 ч.
XAAXAXAxaXaxaaxaxXaxxaxXaxaxax (zle) (zle) (zle)
Shemet_
Пуснато на: 24 Фев 2009 г. - 12:26 ч.
aksel,pomnish li,imashe edna tema,kudeto se komentirashe 4oveka pred teb?tam ti kaza na valio 4e si protivore4i s vsi4ko,sega ti si sashtiqt,prevarna se v edin...daje ne iskam da go kazvam,zashtoto mi stava gadno..ako ne ti varvi v lubovta,rabotata i i semeystvoto,to pone ne se provalqy kato 4ovek.....
an1g
Пуснато на: 24 Фев 2009 г. - 15:45 ч.
Мерси за откровението.И все пак това си беше за ЛС.
Valio1994
Пуснато на: 24 Фев 2009 г. - 15:58 ч.
Шемете,той каза,че аватара ми си противоречал с музиката,която слушам,а не,че съм си противоречал с всичко(каквото и да значи това )
Shemet_
Пуснато на: 24 Фев 2009 г. - 16:06 ч.
О боже трай по-добре