Автор Съобщение
dafi_bs
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 20:46 ч.
къде е тя?
нима когато ние бяхме "нови" още от началото са ни харесвали? надали... дали сега всички се харесваме... не мисля така...
а защо обиждаме другите и не намираме начин да сме по толерантни към тях? да, не са от най-добрите, най-умните или най-красите, но много добре знаете, че и ние не сме такива... на всеки му липсва нещо, всеки има собствени проблеми... какво ни пречи да имаме малко търпение и да видим що за човек е "новия"?
Nova_f
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 20:53 ч.
Хее... Толерантноста липсва ... Да ти кажа не е само тук ... Толерантноста е минало в това време , за жалост Важно е да си подъл , лицемерен , да се правиш , че си приятел на някой и после да му забиеш нож в гърба... Или изобщо да не искаш ад приемеш новите хора - затваряш се в едно оградено общество и всеки нов е опасен ... Не разбирам такива хора-аз лично гледам да съм супер толерантна,обичам новите запознанства и мразя(както вече казах) да слагам табелки на хората бе з да съм ги опознала - това е абсолятно най-малоумното нещо в този свят ... Защото,мамка му , никой не е съврешен-всеки си има плюсове и минуси ... и трябва да приема и минусите на другите...
Valio1994
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 20:57 ч.
Еми Дафи сигурно "старите " не приемат новие,заради носталгията по старите времена.Всички уписват,че форума някога е бил супер сплотен и всички се познавали перфектно,и си споделяли всичко и тн.
angel4eto_s2
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 21:22 ч.
"Всички описват,че форума някога е БИЛ..."
Nova_f
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 21:24 ч.
Това не е причина...
Nova_f
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 21:26 ч.
Ангелче ... Разбирам те - БИЛ е...Не живейте в миналото хорица ...
Servantes
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 21:28 ч.
Имаше на времето един комунистически филм. " а бяхме млади". Колко са били "велики" партизанските борби и колко прогнили са хората днес. Чиста проба пропаганда. Както и да е, и преди форума не беше съвршен и сега не е, просто недостатаците са с различно естество.
mynik_f
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 21:29 ч.
Сега ако си кажа мнението ще излезне така все едно се заяждам с нова_ф

А по темата.. може би ноеите предизвикват с нещо старите, не знам. Аз защо съм нямала проблеми с никой, като специално във форума почнах да пиша, когато вече се беше изградило едно мини общество.
Толерантност има, но не за всеки..
Nova_f
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 22:00 ч.
Хее...Мъник , не се притеснявай...Изразявай си свободно мнениецето,аз съм свикнала да се заяждат с мен ...
Shemet_
Пуснато на: 25 Фев 2009 г. - 22:24 ч.
ДАфи,дафи,Ние сме най-умните,най-добрите и най-красивите! Нима усещаме в тебе съмнение за перфектността ни,нима ни противоречиш?!
Това беше! вън от партията!


Иначе,ако си отврите очичките ще забележите,че се дътржим и помежду си така,просто на никой който е тука от известно време не му прави впечатление.Другото което не забелязвате ли наистина колко са досадни