Автор Съобщение
Servantes
Пуснато на: 04 Апр 2009 г. - 00:26 ч.
Как става номера да усещаш, че някой е влябен в теб и те желае? Някои хора са особенно чувствителни в това отношение и бързо се ореантират в ситуацията, други като мен имат нужда от повече време докато разгадаят дали някой е влюбен в тях.
Тук не става въпрос за знаци и намеци, за въпроси от типа "У вас или у нас?", а само за излъчване от единия и облъчване на другия. Една невербална комуникация, за която никой не знае, а и самите двама участници не се разкриват явно един пред друг.
Чувал съм, че било beромони, ама дори в медицинския университет те не се изучават. А и според мен това не може да е само химия, не може да е толкова просто.
Май вече има такава тема. Нищо нека има. В този раздел темите винаги са малко.
Servantes
Пуснато на: 04 Апр 2009 г. - 00:27 ч.
А забравих да спомена какво ме вдъхнови за темата. Ами ей тая песен:

http://vbox7.com/play:85fccfb6
Axel
Пуснато на: 04 Апр 2009 г. - 00:57 ч.
Чалгаааааа
Така...кво пък ти требе да усещаш?То вярно, че има такива неща, ама щом никой на никого не казва, значи не му е времето и нещата не са узрели.Ще чакам аз, че другия да усети, че съм влюбен, ха...беги бе .
bosss
Пуснато на: 04 Апр 2009 г. - 12:12 ч.
pro4eti tva:

Алън Пийз, Алън Гарнър
Езикът на тялото
Как да разчитаме мислите на другите по техните жестове
Ruby_Bolger
Пуснато на: 04 Апр 2009 г. - 12:20 ч.
ммм Аксел, аз пък никога не си признавам ако имам чувства... или поне до сега... понякога хората се страхуват от обвързване, откъдето следва и премълчаването... намеци, жестове... глупости, с една дума... Любовта е игра, и най хубавото е, когато я играеш... не е нужно да я разбираш, на този принцип май ще мина в бъдеще....
_suny_
Пуснато на: 04 Апр 2009 г. - 17:26 ч.
мм.. първо да кажа,че Аксел пак ме развесели и сега по темата.. ами такъв език на тялото си има.. понякога може да се чете какво чувства и мисли другия по неговите жестове и движения,НО НЕ винаги! мм.. на мен лично много ми личи ако си харесвам или съм влюбена в някой така че мога да мина и без признание!
Axel
Пуснато на: 04 Апр 2009 г. - 20:12 ч.
А какво в света е наистина добро изкуство?
Манипулацията...ха сега
Ruby_Bolger
Пуснато на: 04 Апр 2009 г. - 21:04 ч.
ми да... любовта е манипулация, велика манипулация... особено ако изключим историите за сродни души и половинки... с по - малко думи... хората имат нужда едни от други и трябва да задоволяват тези нужди....
kelly44
Пуснато на: 05 Апр 2009 г. - 10:46 ч.
Браво за темата.Можеш да станеш един ясновидец.
crazy_teen4e
Пуснато на: 12 Апр 2009 г. - 14:03 ч.
Ами това да усещаш,че някой си пада по теб или го имаш,или го нямаш ;D
Аз го имам в доста големи количества и рядко бъркам.Вниманието,жестовете,погледите винаги ми се набиват на очи.А и като си влюбен си като отворена книга,всички забелязват,че нещо ти има,а ти си мислиш,че ще го скриеш