Автор Съобщение
Valio1994
Пуснато на: 26 Юни 2009 г. - 10:49 ч.
Майкъл Джексън е починал в четвъртък вечер (американско време - следобед) в Лос Анджелис, съобщи "Ройтерс", цитирайки информация на телевизия CNN.

Към 1 часа след полунощ българско време информацията все още не е потвърдена официално, но преди това агенциите разпространиха новината, че Майкъл е бил откаран в болница в града, след като следобед според версиите до момента е получил сърдечен пристъп и дишането му е спряло.

CNN дълго съобщаваше, че певецът е в дъблока кома, в каквато е бил докаран в болницата. Около 2:25 часа българско време CNN също потвърди смъртта на Майкъл Джeксън, позовавайки се на следовател от Ел Ей. Минути по-късно телевизията включи по телефона следователя Фред Корел, който потвърди новината. Корел обясни, че смъртта на певеца е била потвърдена след приемането му в болницата, а аутопсията ще бъде направена в петък.

LA Times беше сред първите обявили смъртта на певеца, позовавайки се на официални източници.

Според версията на Tmz.com лекарите, които са били повикани и са пристигнали в дома му следобед са установили липса на пулс и той повече не е бил възстановен.

Пред UCLA Medical Center, в който е откаран певецът вече се събира тълпа от негови фенове. Там вече са и някой от роднините на Майкъл. Говорителят на фамилията Джексън Браян Оксън коментира пред CNN в 2:10 часа българско време, че не може да потвърди информацията за смъртта, но знае само, че роднините му в момента плачат.

Някой от американските медии като LA Times и СВS вече потвърждават новината за смъртта. CNN засега твърди, че няма официална информация за това и разказва само за приемането му в болница и че е в кома. CNN прави включвания от репортерите си пред дома на Джексън и болницата, в която е бил приет. Според коментарите на репортерите певецът е получил т.нар. cardiac arrest - те цитират, че в такава ситуация трябва да има лекарска намеса до 3-5 минути и че в 95% от случаите пострадалият почива, още преди да стигне до болницата.

"Много тъжна новина" е общият коментар, който се повтаря в световните медии.

Поп легендата беше на 50 години и му предстоеше да изнесе няколко концерта в Лондон след дългогодишно прекъсване.

Почивай в мир, Джако!
Ruby_Bolger
Пуснато на: 26 Юни 2009 г. - 11:58 ч.
да... RIP
Servantes
Пуснато на: 26 Юни 2009 г. - 19:09 ч.
RIP
Ангелушка
Пуснато на: 26 Юни 2009 г. - 21:43 ч.
Нека почива в мир!
Харесвах го, въпреки цялата помия, която се изсипа върху него и в която, честно казано, не вярвам. Просто животът му показваше колко е лесно човек да бъде на върха и в следващия момент така ужасно целият му свят да рухне.
dafi_bs
Пуснато на: 26 Юни 2009 г. - 22:28 ч.
много ме шокира тази новина!
странно е, когато някой известен умре...
кофти работа
Servantes
Пуснато на: 27 Юни 2009 г. - 23:26 ч.
RIP
Песента му Earth song за мене си остава една от най-добрите песни. Той наистина направи много за природата напук на журналистите които измислиха хиляда лъжи за него.
dafi_bs
Пуснато на: 28 Юни 2009 г. - 01:13 ч.
``Майкъл Джексън е искал автограф само от един човек и това е Лили Иванова, не е много по темата, но сигорно малцина го знаят.``
Valio1994
Пуснато на: 28 Юни 2009 г. - 08:38 ч.
^

Можеш ли да дадеш някакъв източник?
dafi_bs
Пуснато на: 28 Юни 2009 г. - 13:06 ч.
миии в един спортен форум едно момче го написа това нещо...
DIGHeaD
Пуснато на: 29 Юни 2009 г. - 20:21 ч.
cd rip, dvd rip