Автор Съобщение
Servantes
Пуснато на: 28 Юли 2009 г. - 16:19 ч.
Наскоро, преди около месец се запознах с един бисексуален на моите години. Чак тези дни разбрах, че е такъв. По нищо не можеш да го познаеш. Не е лигав като Дим Дуков и другите гнусни педали по телевизията. Напротив, много печен и стабилен човек. Грижеше се много зъ външния си вид, винаги избъснат, с хубави дрехи.
Та мисълта ми е: Имало ли е в България такова нещо като сексуална революция. Можем ли да се държим добре с тия хора или още дълги години ще им се смеем и ще ги гледаме като чумави. Свободни ли сме да правим в кревата наистина всичко което ни се прииска. Докога ще търпим националистите и глупостите им за семейните ценности, когато вече никой не се жени, а женените се развеждат веднага.
Не говоря за гей-парадите. Не ги харесвам честно да си кажа. Но не можем да се държим като фанатизирани мюсюлмани и да съдим различните. 19-ти век отдавна мина. Мина и 20-ти, а ние продължаваме да изоставаме в това отношение от развитите страни.
Valio1994
Пуснато на: 28 Юли 2009 г. - 18:12 ч.
^ Педали като твоя познат с нищо не ми пречат,следователно можем да ги търпим без проблеми
Servantes
Пуснато на: 28 Юли 2009 г. - 19:51 ч.
Не проблема да ги търпим. Проблема е, че винаги ги гледаме с едно на ум. Винаги ги мислим за откачалки в най-гадния смисъл на думата. Ние не показваме това в действията си, но винаги спазваме дистанция от тях. И губим. Едва ли познавам човек който да има такъв усет за мода като моя приятел. Да не говорим, че невероятно еродиран. А около мен повечето са утрепки, чиито основен въпрос е тази вечер да се напият ли или да дръпнат един коз.
Ruby_Bolger
Пуснато на: 28 Юли 2009 г. - 20:21 ч.
а освен това бисексуален значи да харесва мъже и жени! и това между другото е в природата на всеки човек... особено на жените!
що се отнася до сексуалната революция, мъжете на Балканите и по - конкретно тези в България са свикнали да са мачовци и хомосексуализмът едва ли не ги обижда... още повече че голяма част от хомосексуалните в България нямат нищо общо с гейове... те са си педали по принуда! гей е човек, който разбира от мода, култура, изкуство - интелигенти... познавайки Евгени Минчев, едва ли такива са представите!!
an1g
Пуснато на: 28 Юли 2009 г. - 22:37 ч.
Нека са си гейове , ама да не ми ходят там на паради и такива глупости дееба педалите мръсни.
crazy_teen4e
Пуснато на: 28 Юли 2009 г. - 23:29 ч.
Имам такива приятели.Не мисля,че трябва да ги изолираме,само не искам да ходят с впити дънки и да се обличат като жени (или мъже),това просто ме отвращава...
chica
Пуснато на: 28 Юли 2009 г. - 23:33 ч.
по коментарите на Вальо и ан1г се разбира какво е отношението на повечето българи към тях.

А това са просто хора , които по никакъв начин не се отличиват от нас освен по сексуалната си ориентация. A дори в повечето пъти те са много повече от нас , зашото са имали смелостта да се покажат.
an1g
Пуснато на: 29 Юли 2009 г. - 00:18 ч.
да бе , при жените може , ама аз да имам такъв приятел и да се притеснявам да не ми влезе нещо отзад .. докато при "нежния" пол няма такава опасност , с други думи лесно ви е на вас жените.
dafi_bs
Пуснато на: 29 Юли 2009 г. - 00:59 ч.
хмм an1g, всеки, който гледа порно с лесбийки няма нищо против тях
революция... силно казано.
не само в бг е трудно приемането на еднополовите връзки. за всеки един баща е трудно да свикне, че неговият син е гей...не вярвам да има някой, колкото и либерален да е, от първия път да подкрепи синът си ...
на мен не ми пречат...
hahavis
Пуснато на: 29 Юли 2009 г. - 11:26 ч.
Попринцип бисексуалните и хомосексуалните връзки не пречат, обаче идва момента в който две момчета или две момичета застават на пейката в парка и почват да се целуват и натискат пред малките деца . Това е моята причина да не ги харесвам особено , иначе нямам нищо против.