Автор Съобщение
Servantes
Пуснато на: 01 Авг 2009 г. - 02:24 ч.
Искам да ви питам как се отнасяте към сериозните връзки. Съгласни ли сте с мен, че сега е момента докато сме млади да пробваме различни връзки с различни хора. Да сменяме партньора веднага щом ни омръзне, за да изберем най-доброто за себе си. Въобще не е ли странно да се говори за сериозни връзки при младежи на нашите години. Имам чувството, че доста мои състуденти не се възползват от свободата си често да сменят интимния си партньор. Не говоря да изневерявате, но когато момичета започнат да ми говорят, че от 1-2 години си имат някакъв приятел и нямат намерение да го сменят, а са студентки 1-ви курс - това звучи сбъркано.
И като почнат да ми разтилат планове за бъдещия си семеен живот, наистина им се чуда.
Аз не искам да прекарам живота си от сега, чак до смъртта с едно момиче. Може да е най-съвършенното, но искам да се пробвам и с друга, и с трета, да се насладя на младостта си, а като стана на 30 вече ще мисля за семейство.
Защото за мен няма по-лошо от това да се ожениш млад, да се разведеш и после на стари години да тръгнеш да си тйрсиш половинката. И какво като си направил кариера междо другото?, За какво ти е ако не си щастлив в любовта?
dafi_bs
Пуснато на: 01 Авг 2009 г. - 02:32 ч.
и аз това се чудя...
но вече пропилях младите си години да бъда сама
по-добре да си с някой 2-3години отколкото да не допуснеш никой до себе си дори и за седмица...
а млади сватби... братовчедка ми се омъжи за приятеля си от училище. 3години брак. премести се в по-голям град и видя, че има и други мъже... яд ме е, за първия й мъж, защото беше готин, но пък се случи така, че пътищата им се разделиха.
но пък сега си имам малко братовчедче
а пък и в днешно време все по-малко хора се женят...
тъпо е ...
DIGHeaD
Пуснато на: 01 Авг 2009 г. - 16:43 ч.
всеки си наглася ценностната система по своя воля.. майка ми и баща ми са се оженили на по 20 години и още са заедно... някои нямат нужда да експериментират, те просто знаят какво искат..
пък и младостта е променливо понятие...
Ruby_Bolger
Пуснато на: 01 Авг 2009 г. - 17:53 ч.
и аз не разбирам дългите връзки от гимназията... например от 8 до 12 клас с едно момче и след това още... говори се за семейство и т.н.
аз нямам нужда от сериозна връзка, а и не ме бива в нея... нямам нужда и от несериозна връзка, за това си стоя сама... но понякога човек си избира вариант, който е удачен за него... както е възпитан или отгледан... знам ли!?
иначе съм съгласна със Сервантес, май...
mynik_f
Пуснато на: 02 Авг 2009 г. - 18:59 ч.
Хич не ме бива в сериозните връзки, но може би е поради липса на желание да имам такава.....
DIGHeaD
Пуснато на: 04 Авг 2009 г. - 00:42 ч.
яко секс...
ориентирам се към лягане..обещавам
LoF_Is_pOIsOn
Пуснато на: 27 Авг 2009 г. - 11:54 ч.
Аз си имам приятел от година и доста често се чудя, дали не греша като не си живея живота сега.. без да се съобразявам с някого .. в смисъл, че понякога ми липсва онова усещане от началното влечение към някого .. от безобидните флиртове на плажа и закачките в училище .. но всеки сам разбира как щастието му ще е пълно