Автор Съобщение
Servantes
Пуснато на: 04 Дек 2009 г. - 21:18 ч.
Преди няколко дни бях много зле финансово. В общи линии трябваше с 5 лева да изкарам около 5 дена. Това е доста трудно за човек който не живее с родителите си. Последните не бха в София и нямаше как да се срещнем и да взема от тях. Приятелите ми нямаха да ми дадат и така нататака. Беше ми спрян и телефона и се оказах сам и без средства. Разполагах с макарони , овесени ядки и споменатите вече 5 лева. Хубава червена банкнота.
И така аз стиснах зъби и прекарах с 3 от петте лева. Купих си хляб, кисело мляко и малак кетчуп.
Н втория ден докато си кибичех в нета можете сами да се досетите къде, получих предложение. Секс срещу пари. Отиваш, ебеш и си заминаваш с 30лева в джоба. На вас сега може 30 лева да не ви се струват много, но за мен това значеше да одесеторя капитала си и то за доста кратко време. Крайно неморално, нали?! Да продадеш тялото си за някакви пари. Да се изложиш на опасност от болести, да търпиш нещо отвратително да се докосва до теб и да си длъжен да го задоволиш. Но аз се замислих много сериозно. Колко лесно би било. 1 път седмично за не повече от час и ще имам достатъчно пари за да живея добре. С времето ще свикна с дадения човек. Ще стана(както казват писателите) държанка и с времето даже няма да го приемам за нещо чак толкова гнусно. Един стабилен собствен доход за малко време и то не чак толкова тежък труд.
Не се получи. Отказах. Но това ме накара да се замисля за всички онези жени ( а и мъже) които се издържат с този бизнес. Ние много ги подиграваме, и дори не се сещам за по-обидна дума за едно момиче от к*рва. Но има и такива хора и за тях ми е темата. Какво мислите за тях.
dafi_bs
Пуснато на: 04 Дек 2009 г. - 22:21 ч.
преди да прочета ``какво мислите за тях`` си помислих, че ще попиташ ``вие защо започнахте да се занимавате с това``
ми кво да мисля...
кофти е когато те принуждават да го правиш...
тя е глупава малка тинейджърка, а той е 25 годишен батко... но малката е толкова лудо влюбена, че е съгласна да го прави и с неговите приятели, защото иначе той няма да я обича... това е просто пример...
когато нямаш пари винаги гледаш да ги изкараш по най-лесния начин, но не се замисляш за последствията...
някъде бях гледала едно интервю на проститутка, която каза, че по този начин й се вдига адреналина и обича да го прави с различни мъже... а в действителност има много хубава работа и е добре финансово...

п.с. не давайте пари на заем на студенти... няма да ви ги върнат аз вече съм назад с 20лв
Shemet_
Пуснато на: 05 Дек 2009 г. - 19:58 ч.
ЕЕЕЕЕ,сервантес!Ти го изкара най-отвратителното нещо на света! На някой им харесва да "работят"това....казано иначе ти безтуй се еб*ш,поне да взимаш и пари А това,че се ебали за пари само защото нямали кво да ядат...да го пробутат на баба ми...бих повярвал ако са в Африка.....в повечето европейски страни трудно би умрял от глад Тъй че замисли се защо се ебат за пари... или май го казах по-горе
Servantes
Пуснато на: 06 Дек 2009 г. - 00:02 ч.
Безплатни проститутки на конференция за климата
05 декември 2009 / News.dir.bg
Проститутки ще предлагат безплатно услугите си на хилядите делегати, които ще участват в започващата в понеделник световна среща на върха в Копенхаген за климата.

Асоциация на "жриците" е взела това решение в знак на протест срещу кампания на общината в датската столица срещу платения секс. Местните власти поставиха в градските хотели пощенски картички с призиви към гостите да не прибягват до услугите на проститутки, чиято дейност не е незаконна в Дания.

"Всички делегати, които дойдат в Копенхаген за срещата на върха за климата, ще могат да използват пощенските картички като платежно средство, след като са депозирали искане на нашия интернет сайт", обясни Сузане Мьолер - представителка на Асоциацията за защита на сексуалните работници, която обединява близо 80 жени.

"Бъдете отговорни, не купувайте секс", пише на въпросните картички, разпространени от общината. Тя е изпратила писмо до директорите на хотели, в което ги приканва да не осигуряват "терен" за срещи на проститутки с клиенти.

Сузане Мьолер призна, че тя и нейните колежки не очакват много делегати да се възползват от безплатната оферта, но че искат най-вече да изразят своя протест срещу "това, което смятаме за дискриминация".
crazy_teen4e
Пуснато на: 13 Дек 2009 г. - 13:13 ч.
Има някои,които просто няма как по друг начин да си изкарват парите-останали са без родители,без подслон и т.н.
Но има и други,които просто ги мързи да учат или да работят и затова предпочитат по бърз и лесен начин да изкарат пари.
Даже бях чела,че доста студентки работели като проститутки лятото,за да си плащат таксите за семестрите
Всякакви хора...
sword_of_truth
Пуснато на: 14 Дек 2009 г. - 18:07 ч.
В момента живея в Холандия и както предполагам повечето от вас знаят че тук тази професия е напълно легализирана. Момичетата си работят съвсем спокойно без да се притесняват от полиция и т.н., издават си касови бележки, да не говорим че повечето от тях даже не са холандки. Преди да дойда тук никога не съм осъждала проститутките или нещо такова. Всеки има право да си живее живота както иска. И парадоксално в държавата където това се приема за професия като всяка друга, почнах да се отвращавам. Момичетата стоят на едни витрини точно все едно си в магазина да си избереш месо... Да не говорим че улиците с проститутките са в центъра и дори и да не искаш някой път ти се налага да минеш от там за да стигнеш до някъде. Особено в Амстердам е цял квартал и отвсякъде ти се натрапва проституция. Ходиш по красива улица с канал и лебеди в него и в момента които вдигнеш глава към сградите виждаш проститутка до проститутка които се пазарят с клиенти. Та мисълта ми е, че нямам нищо против тази професия и хората които я практикуват, но предпочитам да не ми се натрапва по този начин.
Servantes
Пуснато на: 15 Дек 2009 г. - 21:31 ч.
Аз нямам нищо против. Може би не в центъра. Но е хубаво да има един такъв краен квартал за този бизнес.
mani123
Пуснато на: 04 Яну 2010 г. - 19:25 ч.
аз съм с крейзи-тийна, както винаги
bosss
Пуснато на: 09 Яну 2010 г. - 00:26 ч.
Абсолютно всеки човек си има цена.На някои обаче е по-ниска
DIGHeaD
Пуснато на: 05 Фев 2010 г. - 23:03 ч.
много сте се разюздили в тая тема.. никой не говори май за квото се пита... ама Сервантес, не видях никъде координати за тая професия - искам да пробвам да заработя нещо... и аз съм беден и не живея с мама и тате... колкото до холандия и дания, че било легално и полицията не ги закачала... тук е НЕлегално и все още не съм видял арестувана проститутка, щото те не са такива, те са компаньонки...шитец