Автор Съобщение
Ангелушка
Пуснато на: 21 Септ 2010 г. - 02:12 ч.
Хора, темата е ясна - можем да разказваме за преживявания, които първоначално са ни изглеждали ужасни, а впоследствие, дори след години, са ни доказвали, че всяко зло е за добро.
Съжалявам, ако вече има такава тема.
dafi_bs
Пуснато на: 21 Септ 2010 г. - 18:26 ч.
хич да не ти пука, ако някога е имало такава тема...
тя отдавна е била забравена....

не... за сега е нямало зло, което след себе си да носи нещо добро и поучително... нещо, което да промени живота ми...
fantazor
Пуснато на: 22 Септ 2010 г. - 19:58 ч.
Това което ми идва веднага на ум е ученето да карам колело. Ходех с издрани и разкървавени колена доста време... но пък си струваше. Накрая се научих да карам!
Ангелушка
Пуснато на: 22 Септ 2010 г. - 22:22 ч.
Ха-ха, като спомена колелото, се сетих колко ме беше страх от детската градина, а после и от училището - изпитвах смъртен ужас от тези места и плачех много в началото! Тръгнах на детска чак на 5 години, и то след "жесток терор" от страна на родителите ми и много сълзи! А после... едва се отлепих от нея, сега не знам как ще се разделя и с училището, добре че има висше образование!
fantazor
Пуснато на: 24 Септ 2010 г. - 16:54 ч.
Ммм... на мен нито градината, нито училището ми бяха чак такава мъка в началото. Аз сигурно защото съм учителско чадо и съм закърмен с "образователната идея" и затова не ми е било чак толкова гадно! Ама, училището е добър пример де. Когато го завършиш след това ти става гадно, че е свършило и ги няма всичките щуротии свързани с него. То, има още много неща де. Човек ако се замисли може да открие полза във всяко лошо нещо, което му се е случило.
Servantes
Пуснато на: 02 Окт 2010 г. - 20:46 ч.
За зло докарало добро - не се сещам. И не знам до колко е верен принципа Всяко зло за добро. Аз лично съм привърженик на "Няма ненаказано добро."
fantazor
Пуснато на: 10 Окт 2010 г. - 17:27 ч.
чак пък такъв песимизъм, не е хубаво да има.