През 2007 г. Алекс Гаудино издаде сингъла Destination Calabria, с който се превърна в един от най-горещите диджеи на планетата. Това бе първото му самостоятелно парче и успя да го изстреля в една орбита с имена в клубния саунд като Ерик Придз и Феде Ле Гран, с които години наред работи в лейбъла “Data Records”.

Сега Алекс Гаудино продължава да затвърждава името си на едно от гурутата на съвременната хаус музика с чисто новия си сингъл – Watch Out! Изпълнението съдържа именно онази нотка нeустоим и сексапилен саунд, която влиза в тялото още от първото слушане. Този път вокалите са дело на Shena, а впечатление отново прави и саксофонният семпъл, който е взет от големия афро хит от 80-те “Papa’s Got A Brand New Pig Bag”. Геният Гаудино е създал още едно невероятно парче, в което няма слаб елемент – от основната мелодия, през силните вокали, ултрамодерния бийт – Watch Out със сигурност е първият масивен клубен хит за 2008 г.

По него диджеят е работил по познатата си система за перфектно настроение: “Правя хаус музика на 360 градуса, която да те накара да се изпотиш и да разтърси цялото ти тяло”, споделя Алекс Гаудино. Парчетата му наистина притежават невероятна атмосфера и изискан секси хаус бийт, които вече се превърнаха в негова запазена марка. Новото парче Watch Out е поредният пример за това какво представлява съвременната клубна музика в целия й блясък. Песента попадна и на първо място в новата компилация, съдържаща най-големите хитове в момента – Super Auto Hits vol. 21, която вече е на музикалния пазар у нас.

Парчето можете да чуете и в официалния MySpace профил на “Ка мюзик плюс” - www.myspace.com/kamusicplus.

Teenzona_team
18 Мар 2008 г.

Коментари: 1
f_lora #1, 20 Мар 2008 г.
Не е лошо парчето