снимка: Virginia Records

С нова визия и хореография изненада своите фенове Богомил Бонев от сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио този петък. Младият изпълнител се появи след бурни викове и овации от страна на публиката, за да представи предстоящия си сингъл „Тялото Ти В Ритъм”.

С него на сцената в шеметна хореография се качиха и брилянтните танцьори от Makosa Nostra. С излъчване на вече видимо по-зрял артист Богомил демонстрира увереност и самочувствие в изявата си, както и изненадващи танцьорски умения в сложната хореография.     

Цялостната визия на Богомил и танцьорите от Makosa Nostra е дело на дизайнерския тандем на Студио 2-те. Модерността на хореографията и стилът на артиста са допълнително подчертани от специалния модел светлоотразяващи кецове NIKE AIR MAX 90, както и от дизайнерския модел джинси GAS Carrot Jeans на магазини Fusion.

Песента отново е дело на екипа немски композитори, който стоеше и зад супер успешния дебютен сингъл на Богомил – „Спри”. Текстът на парчето е на Здравко 3-ко от хип-хоп формацията Touch Down. Предстоят снимки и на атрактивно видео към песента, която с динамичното си и модерно звучене се очертава като едно от най-свежите попълнения в хитовия саундтрак на Лято 2013.  

Източник: Virginia Records.

Teenzona_team
27 Май 2013 г.