2009 се оказа много важна година в кариерата на легендарните Bon Jovi, които преди броени дни издадоха чисто ново парче. Песента се казва "We Weren't Born To Follow" и е първия сингъл от предстоящия нов студиен албум „The Circle", чиято световна премиера е предвидена за 9 ноември от Universal Music / Вирджиния Рекърдс.

Енергичната и позитивна песен "We Weren't Born To Follow" е написана и ко-продуцирана от Джон Бон Джоуви и Ричи Самбора. Продуцент на сингъла е Джон Шаркс, работил с групата по последните им два албума „Have A Nice Day" (2005), съдържащ наградената с Грами "Who Says You Can't Go Home" и „Lost Highway" (2007), дебютирал на първа позиция по целия свят. Последвалото турне "Lost Highway World Tour" стартира с десет триумфални концерта в Ню Джърси и завършва с историческия безплатен гиг в Central Park в Ню Йорк и два напълно разпродадени концерта в Madison Square Garden. Турнето е обявено за най-печелившо за 2008 според класацията Billboard.

Bon Jovi са на върха повече от 20 години и са признати като една от най-успешните рок групи. В световен мащаб групата носител на Грами е продала над 120 милиона албума и изпълнила над 2600 концерта в над 50 страни.

Скоро предстоят новини около пълния траклист на албума.


Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
06 Окт 2009 г.