На Острова вече обявиха сингъла за един от най-добрите за годината.

След кратка пауза, в която успя да роди второто си дете, удивителната Jamelia се завръща сега с най-доброто си парче до момента. “Something About You” излиза за EMI/ Анимато и показва нова страна от певицата, чийто последен албум извади масови хитове като “Superstar”(No 3), “Thank You”(No 2) и “See It In A Boy’s Eyes”(No 5), плюс top 10 сингъла “Stop”, темата на Jamelia към втория филм за Бриджит Джоунс. В Европа тя непрекъснато беше в Top 10, а в Австралия и Нова Зеландия достигна и номер 1.

Триумфът в кариерата на Jamelia беше и по време на наградите MOBO, когато тя взе награди за всичките три категории, в които бе номинирана, включително и най-престижната награда за “Най-добро UK изпълнение”. Седмица по-късно Jamelia получи награда от ръцете на Bono и Elton John на церемонията на наградите на Q, където тя спечели “Най-добър сингъл” за “See It In A Boy’s Eyes”, написано от самата нея в съавторство с Chris Martin. По същото време тя подписа договор за работа като модел с ICM и стана лицето, че и краката на ‘Pretty Polly’.

А след това Jamelia забременя с второто си дете и се оттегли за две години.

Сега тя се завръща със “Something About You” от чисто новия й албум “Walk With Me”, който ще излезе по-късно тази година.

Вижте видеото: ТУК!

Jamelia отново е автор на парчето заедно със Soulshock и Peter Biker, който е също и продуцент. Записът включва повече китари от всякога за Jamelia, въпреки че мнозина ще си спомнят нейната вцепеняваща версия на парчето на Linkin Park “Numb”, която тя записа през 2004.

Със съдействието на Анимато Мюзик/EMI.

Teenzona_team
11 Ное 2006 г.

Коментари: 1
Slim_shady_girl #1, 12 Ное 2006 г.
PeSenta e stra6na, JameLia q priznavam kato pevica, radva se za noviq i album