Мотли Крю не мислят само за секс, наркотици и рок енд рол. Бандата реши да направи римейк на хита си “Home Sweet Home”, постъпленията от който ще бъдат дарени в помощ на пострадалите от урагана Катрина.

Римейкът включва вокалистът на Линкин Парк Честър Бенингтън. Идеята за този проект идва след изпълнението на песента на благотворителния концерт “React Now” в Нешвил. Реакцията на публиката е толкова добра, че отнема само няколко часа госпел хор от 26 човека и оркестър от 25 да се съберат в студиото с Мотли Крю и Честър Бенингтън и да запишат песента. Проектът е продуциран от Дезмънд Чайлд (Бон Джоуви).

“Шансът, който имах – да пея заедно с тези момчета, и то за такава кауза, е нещо много специално за мен – казва Бенингтън. Надявам се, че хората ще възприемат песента по начина по който е замислена. Тя наистина носи сантимент и нещо необикновено се случи, когато я изпълнявахме заедно”.

Китаристът на Мотли Крю Ники Сикс също е много въодушевен. “Всички чувстваме, че правим нещо много важно. И музиката, и текстът отговарят на събитията, които се случват днес, защото най-засегнатите части ще трябва да бъдат изградени наново”.

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
02 Окт 2005 г.

Коментари: 4
BLOODy #1, 06 Окт 2005 г.
ше престанетели да казвате че Честър е от ЛП?
sladkata_LP_fenka #2, 10 Окт 2005 г.
Защо ли нищо не се казва за Майк Шинода
black_lady #3, 12 Окт 2005 г.
ами струва ми се, че ако не го кажат малко хора ще се сетят за кой става въпрос, като имам предвид тук мнозинството каква музика слуша но поне за ЛП всички са чували, дори да не знаят имената на момчетата там
BeBszz1 #4, 26 Юни 2007 г.
LP mn sa gotinii