снимка: Болкан Ентъртейнмент

Световноизвестният певец Майкъл Болтън кацна в София тази сутрин, ден преди концерта си в Зала 1 на НДК на 30 юни (вторник).

След кацането си на летище София Майкъл Болтън прие да направи две телевизионни изяви. Певецът ще гостува днес в „Шоуто на Слави”, а утре сутрин ще можете да го видите в „На Кафе” по Нова Телевизия.

За престоя си в София Майкъл Болтън е поискал пищен кетъринг, като най-екстравагантните желания са плато с хумус (вид зърнен пастет от Близкия изток) и вода FIJI (бутилирана в дълбоките тропически гори на островите Фиджи). За вечеря музикантът е поискал Азиатска или Средиземноморска кухня и изискани червени вина.

На сцената ще бъде придружен от екип от 10 музиканти и 4 бек-вокалисти.

Минути преди концерта Майкъл Болтън ще се срещне с 15 от най-запалените си фенове.

Музикантът идва за емоционално разтърсващ концерт в България по покана на Болкан Ентъртейнмънт. Шоуто ще започне в 20:00 часа. Нашата дата е част от световното турне на певеца “The Very Best of Me”, посветено на албума, събрал най-големите хитове на изпълнителя.

Билети: Билетен център НДК, мрежата на ticketstream.bg, включително Office 1 Super Store и касите на М-Тел, мрежата на eventim.bg, включително Пикадили и Германос

Цени: между 30 и 80 лв.

Teenzona_team
29 Юни 2009 г.

Коментари: 6
crazy_teen4e #1, 30 Юни 2009 г.
Ами не точно.Аз го харесвам,ти имаш право да не го харесваш.^^
DIGHeaD #2, 30 Юни 2009 г.
трябва да ти кажа, че въобще не е така.. аз не го харесвам.. ти имаш право да го харесваш..
DIGHeaD #3, 29 Юни 2009 г.
само ще попитам..тоя от коя сапунка е?
crazy_teen4e #4, 29 Юни 2009 г.
Това е певец тип Брайън Адамс,бе!
DIGHeaD #5, 29 Юни 2009 г.
значи пее песни тип "О, бейбе имам 2-3 пластични операции, що не ма любиш ма? О, бейбе, толкова съм наранен че като прелети лястовиче над мен и умира от тъга. О, бейбе бейбе..ловам та"
crazy_teen4e #6, 29 Юни 2009 г.
I said I loved you but I lied..this is more than love I feel inside... страхотни балади! ^^