снимка: Virginia Records

Anywhere In The World” е дело на един от най-успешните музикални продуценти на Острова – Марк Ронсън и е с участието на младата британска поп звезда Кейти Би. Химнът има и специално създадена от Coca-Cola родна версия, която се нарича „Навсякъде по света”, с участието на звездният олимпийски отбор на новата българска музика в състав Рафи, Ангел&Мойсей и Криско. Само седмица след своята премиера българската версия на парчето влезе директно в Топ 10 на най-излъчвани песни в ефира на страната ни, според официалната класация на New Media Lab.

След като изпратиха официално за Лондон българските олимпийци с изпълнението на „Навсякъде по света на церемонията пред Зала Арена Армеец, Рафи, Ангел и Моисей и Криско успяха да заснемат и своята част от видеото към олимпийския химн.

Междувременно дебютният сингъл на Ангел и Моисей с участието на Криско „Кой Ден Станахме?” съвсем очаквано зае челни позиции в българския радио и телевизионен ефир и оглави класациите за дигитални продажби.

 

През изминалата седмица песента достигна шеметните:

#1 по продажби в iTunes Singles Chart

#1 по излъчвания в официалната ТВ класация на България

#1 по излъчвания в официалната еърплей класацията за БГ музика на New Media Lab

#1 по излъчвания в City TV

#1 по излъчвания в The Voice TV

#1 по излъчвания в The Voice radio

#2 по преслушвания в музикалната услуга Deezer

#2 по излъчвания в БГ радио – веднага след сингъла „Спри” на Богомил

#3 по излъчвания в националната еърплей класация на България по данни на New Media Lab – веднага след хитовете “Whistle” на Flo Rida и “Dead Мan Walking” на Smiley

Над 1 000 000 гледания в YouTube и др. сайтове за видео стриймингTeenzona_team
30 Юли 2012 г.