Снимка: Eлена Спасова за Вирджиния Рекърдс

След дуетното си парче с Графа „Именно Ти”, финалистката от втория сезон на най-успешното музикално риалити Мюзик Айдъл НОРА записа и своя дебютен солов сингъл.

Впечатлени от таланта на гласовитата айдълка, на финала на предаването от Coca-Cola решиха да дадат безпрецедентните две награди – освен наградата за Ясен Зердев (запис на песен и клип), те решиха да подкрепят парче и на Нора.

Песента, записана с подкрепата на световната марка, е авторска за младата звезда. Нора е автор на текста на “It’s Not Right” – заразно аренби с китарни рифове и характерни вокали. Музиката на песента е на Бисер Иванов (известен китарист, работил с Алегро, Васко Василев и солистите на Ковънт Гарднър, в момента работи с Лили Иванова, като дори композира за нея). Модерният аранжимент е дело на Жоро Янев.

“It’s Not Right” беше селектирано от специална комисия за полуфинала на конкурса Евровизия и ще бъде представено премиерно на живо на 24 януари.

Съвсем скоро ще бъде снимано и видео към парчето, а за режисьор е поканен Васил Стефанов („Герой на Тома, „Baby” на Остава, „Чуваш ли ме” на Графа и Мария Илиева).


Нора за “It’s Not Right”:
„Идеята е леко бунтарска – че не трябва да се съгласяваме с всичко, че не бива да допускаме някой друг да решава вместо нас и такива неща. Много се кефя на парчето още от първия път, в който го чух. Ще се радвам, ако го харесат и зрителите на Евровизия, а и всички останали.”

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
12 Яну 2009 г.

Коментари: 3
g_girl #1, 14 Яну 2009 г.
Оф, тази вещица не мога да я понасям!
mani123 #2, 15 Яну 2009 г.
Не ми хареса песента Не мога да разбера как успяват да съсипят таланти?! Когато пееше Aint no sunshine я гледах с отворена уста и не можех да повярвам какъв глас има, много й се възхищавах, а до края на предаването я превърнаха в една викачка...и сега с тия двете сакати песни, направо.. нямам думи
Valio1994 #3, 18 Фев 2009 г.
Е че те направиха с Тома и Невена същото