снимка: Virginia Records

От днес в българския радио и телевизионен ефир с щурм влиза и първият сингъл на Сани Алекса - единствената дама сред тримата финалисти от първия сезон на супер успешния формат на  Нова Телевизия - X Factor. Песента е заявка за още един супер силен дебют с хитово и актуално клубно звучене и зашеметяваща визия на певицата. Днес е и премиерата на новата официална уеб страница на Сани - http://www.sannyalexa.com/.


В Този Клуб направи своята супер бляскава премиера пред публика още в края на август в Tequila Club, на промоцията на новото парче на Touch Down - Imma Model, в което Сани е гост изпълнител. В Този Клуб бе и акцент в програмата на Сани по време на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012, където певицата я изпълни пред повече от 90 000 души в различни градове в страната.

„Супер готино е да видиш резултата от няколко месечните си усилия най-накрая в ефир.” – споделя Сани. „Вълнувам се много и се радвам на позитивната реакция на хората. Всяко мнение ми е ценно. Харесвам много песента, обожавам видеото, хореографията на Макоса Ностра и най-вече неотразимото присъствие на Бобо. Чувствам се едно цяло с целия екип, с който работя и се радвам, че всичко това ми се случва, защото това беше и мотивът ми да се върна в България.”

Парчето е създадено от един от най-успешните композиторски екипи на Германия, а провокативния българския текст е дело на нестандартната и иновативна изпълнителка и дъщеря на Камелия Тодорова – Рейчъл Роу. Силно присъствие прави и хит мейкърът Бобо, който се включва в рап частта на парчето. Записите са направени в Busy Monkey Production - студиото на ментора на Сани Алекса от предаването - Мага Алиев. Миксът на песента и звуковата продукция са направени от самия авторски екип в Германия, а финално е мастерирано в Лос Анжелис.   

Видеото е режисирано от Таня Казакова - утвърдено име в рекламния бранш, документалното кино и специалист в режисурата на имиджови видеоклипове и красиви визии на жени-изпълнителки като Dess - I Like и Нели Петкова - Lucky One. Специалните ефекти, постпродукцията и специфичната R&B атмосфера на видеото са дело на Петър Петков – Ghettoman и Данаил Щърбанов, които заснеха и клипа към песента на Touch Down и Сани Алекса - Imma Model.

Модерната визия на видеото се дължи и на атрактвната хореография на Димитър Божилов – Мако и танцьорите от Макоса Ностра. Стайлингът е поверен на дизайнерката на филмови продукции Диляна Иванова, екзотичният грим на Евгения Трайкова, а ефектните фризури са на Николай Иванов - Niko от „Арлет”.    

Teenzona_team
08 Окт 2012 г.