Музикалното момиче чудо Терра Наоми обяви, че ще се присъедини към Мадона и Джеймс Блънт в Лондон за 24 часовия концерт Live Earth, който ще се проведе на 7 континента на 7 юли. Тя ще изпълни пред милиардната публика дебютния си сингъл "Say It's Possible" - балада, вдъхновена от филма на Ал Гор "Неудобната истина".

Това е огромно постижение за Терра, която наскоро подписа с лейбъла Island Records (Вирджиния Рекърдс) след паметния успех на клипа й, който беше гледан в интернет от повече от 5 милиона зрители само за няколко месеца.

"Изключително съм развълнувана от възможността да достигна до повече хора и да пея до едни от моите идоли - споделя Терра. - А и на лично ниво за мен всичко това доказва съществуването на неща, които не се подчиняват на обяснение. В свят, често лишен от причина и логика, все още има надежда. И всичко е възможно".


Написан от Терра и продуценът Пол Фокс, дебютният й албум "Under The Influence" ще бъде издаден на 3-ти септември. Динамичен и силен проект, съдържащ от политическата "Something Good To Show You" - песен, родена от сътрудничеството й по "Living With War" на Нийл Янг, за която признава, че ще подлуди и развълнува доста хора", до хита й "Say It's Possible".

Съвсем скоро първият български Мюзик Идол, Невена Цонева лично се запозна с Терра Наоми и дори попяха заедно в студиото на Island Records в Лондон.

На снимката: Невена и Терра в импровизиран джем сешън.
Фото кредит: Вирджиния Рекърдс.

Teenzona_team
27 Юни 2007 г.

Коментари: 4
MiMcHeToOo #1, 27 Юни 2007 г.
нещо не ме кефи как е излезнала на тая снимка... иначе брао на момичето
forsaken #2, 04 Юли 2007 г.
Те двете с Невена как са се ухилили
f_lora #3, 04 Юли 2007 г.
На Невенчето нещо са и жълти зъбките,много и е грозна усмивката Като настъпена жаба е
MiMcHeToOo #4, 05 Юли 2007 г.
хахаха пълни изроди са..