снимка: Virginia Records / Sony Music

Френската сезация ZAZ представя новия си сингъл "On ira" (музика: Kerredine Soltani) от предстоящия албум "Recto Verso", който ще излезе на 13 май 2013г. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. ZAZ няма постоянен адрес във времето и пространството. Въпреки това, тя има хронология. Знаем за следването в консерваторияга на Тур и музикалното училище в Бордо. Знаем за участието й в различни групи и формации, с които пее джаз, рок, блус и френски шансони. За известен период е в редиците на хор, след това се изявява в клубове, кабарета и по улиците на Париж. Докато не идва срещата с композитора на “Je veux” - Керадин Солтани, който й предлага да запише песента. Солтани я запознава с Рафаел, който й предлага договор с лейбъл. През 2010г. идва и огромният неочакван  успех. ZAZ е сензация, тя е на върха на славата и има два двойно платинени албума (студиен и концертен).

Изабел Жофроа е родена в Тур, Франция, израства в Бордо като накрая се мести в Париж. Тя завладява постепенно света, след като дебютният й албум оглавява класациите във Франция, Германия, Турция, Русия, Италия, Сърбия, Канада и Япония. Тя е като пеперуда, винаги готова да полети нанякъде, след като разпространи малко щастие.

Но датите и местата не са от особено значение за нея. Изабел се носи по течението и за нея единствено важни са хората. Тя е в постоянно движение, един безспирен зиг-заг,  променлива като планинско време, защото знае, че животът има различни страни и всеки сам избира своята.

ZAZ, малката фея с божествен глас и неподправен, дрезгав тембър (подобно на самия живот), тръгва отново на път – енергична и решителна.  Тя ни представя първия си сингъл „On ira”от предстоящия си студиен проект. Песен с огромен положителен заряд, носеща характерния и завладяващ темперамент на певицата. „On ira” е връзката между последния и новия албум – в духа на неореализма “Je veux”, но и като покана за пътешествие: колоритно и необузданно като картина на Гоген.

НОВИЯТ АЛБУМ „RECTO VERSO” ИЗЛИЗА НА 13 МАЙ 2013 Г.

Teenzona_team
12 Мар 2013 г.