снимка: meghannash

Настоятелният ухажор не се отказва - декларации на любов, подаръци и пр. Всичко това може да бъде кошмар, когато чувствата не са взаимни. Специалисти дадоха своите съвети как да се отървеш бързо, лесно и без разбити сърца.

Най-важното е да не го насърчаваш сама от опит да бъдеш учтива. Не го използвай, дори и да предлага да те чака пред даскало и да те изпрати. По-добре се прибери сама, вместо да му вдъхваш напразни надежди.

Не се страхувай да отстояваш достойнството си на жена, не е грубо, че не го харесваш. Може би чувствата му са искрени - кажи му, че е достоен за друга, а не за теб, защото ти не си способна да му дадеш любов.

Пробвай и други опции. Превърни го в свой приятел, а не в човек, с който имаш шанс за връзка. Този трик понякога работи перфектно, колкото и банален и неприятен да е за мъжете.

Флиртувай с други мъже пред очите му или се прави, че говориш по телефона, когато те доближи. Празният поглед в екрана на мобилния казва "в момента съм заета" и със сигурност ще отпрати неприятния ухажор.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
29 Фев 2012 г.