снимка: midnights garden

Умението да контактувате е много важно за една връзка, но не трябва да забравяте, че има неща, които никога не трябва да се изплъзват от устата ви. Понякога се "изпускаме" неволно пред любимия и казваме неща, които могат много да навредят на отношенията ви. Жените често правят невинни коментари, които обаче в ушите на мъжете могат да доведат до опустошителни последствия. За да ги избегнете, е препоръчително да изтриете някои "опасни" изречения от ума си.

Ето някои примери:

1. "Тя ме накара да обещая да не казвам нищо, но ...". Чрез споделянето на тайна с любимия човек можете да се почувствате по-близки, но определено ще му дадете да разбере, че не държите на доверието и нямате нищо против да разкриете и най-личните неща на близък приятел. В случай, че го направите без да искате, можете просто да му споделите, че вярвате в доверието му.

2. "Ти си много по-добър от всички глупаци, с които съм била." По принцип това изречение изглежда като комплимент, но само ще накара мъжа да си мисли, че първо - в ума ви все още има бивши и второ - че някои ден той също може да стане поредния "глупак".

3. Неприятно е и когато той чуе: "трябва да станете приятели". Вашите намерения може и да са невинни, но месите ли се в обществения му живот и избора му на приятели, лесно ще сгрешите.

4. Ако се усъмните в неговите финансови възможности с въпроса "сигурен ли си, че можеш да си го позволиш", отново рискувате. Все пак трябва да имате предвид, че един мъж повдига самочувствието си с паричната си мощ, освен в случаите когато настоявате да имате луксозна кола последен модел или скъп часовник.

5. "Не бъди глупав, вече не правя така". Много хора си мислят, че трябва да се държат по определен начин в зависимост от етапа на живота си, но често това може да направи една връзка скучна и безинтересна.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
09 Фев 2010 г.

Коментари: 1
Maya #1, 09 Фев 2010 г.
Хммм...