Най-новата песен на Deep Zone – “I Love My DJ” за няколко седмици успя да се превърне в един от най-ротираните хитове по медиите както и многократно поръчвана песен на диджеите в клубовете и дискотеките в България. Осен това повечето лятни партита се откриват с тази песен тъй като в нея се пее за любовта на публиката към своите любими диджеи които ни зареждат с добро настроение и хубава музика.  Всичко това в комбинация с хубавата си мелодия и световно звучене помогна на песента да се изкачи до Номер 1 в ежеседмичната класация DJ Twenty.

Осен успехите в България песента вече е лицензирана от Virgin за Америка, Индия и Испания а в Румъния е една от най-излъчваните заглавия. Групата споделиха, че се  чувстват много добре като част от голямото семейство на Ротон с които подписаха 5 годишен договор редом до Morandi, Inna, Akcent и куп други любими изпълнители.

На 7-ми юли от Слънчев Бряг започва и лятното турне на Deep Zone което ще премине през топ клубове по черноморието и вътрешността на страната ни.

 

Видеото на песента можете да гледате от тук:

Teenzona_team
19 Юни 2012 г.