Песента DJ, Take Me Away на Deep Zone & Balthazar е най-високо класираното българско изпълнение тази седмица (периода 30.06 – 6.07) в новия официален еърплей чарт у нас. Класацията, който бе представена миналата седмица, се базира на данните по излъчвания на песните в радио- и тв-ефира у нас и се прави от международната компания Nielsen Music Control.

Въпреки, че бе издадено още преди няколко месеца, парчето на Deep Zone & Balthazar продължава да бъде най-въртяното българско изпълнение у нас. В същото време в телевизионния ефир се завъртя нова версия на песента, която е с по-лятно и хаус звучене, и която феновете и музикалните редактори харесват дори повече от оригинала. Компаниите, които издават трака извън България, също залагат на тази версия на DJ, Take Me Away и включиха именно нея в многобройни компилации. Видеото бе пожелано и от ToCo International, които ще го разпространят в целия свят.

Докато се радват на голям международен интерес и прекрасен еърплей в радио- и тв-ефира, Deep Zone, Balthazar и JackRock продължават и със своето четвърто национално турне “R.E.D. National Tour”. Тази седмица диджеите ще посетят Пазарджик (сряда), Смолян (четвъртък), Пловдив (петък) и Стара Загора (събота).

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
07 Юли 2008 г.

Коментари: 8
DIGHeaD #1, 07 Юли 2008 г.
ne i vky6ti...
Shemet_ #2, 07 Юли 2008 г.
i u nas :D
fantazor #3, 08 Юли 2008 г.
и у нас!
f_lora #4, 08 Юли 2008 г.
тая песен вече адски ем дразни,не че някога ми е харесвала,но малко ми се повръща от нея...
Servantes #5, 14 Юли 2008 г.
Да, щото всички слушат сръбско
crazy_kari #6, 15 Юли 2008 г.
Всичко писва, нормално е
MiMcHeToOo #7, 15 Юли 2008 г.
Никога не ми е харесвала тая песен. Даже не знам що я избраха нея за Евровизия... Абе изобщо...
LoF_Is_pOIsOn #8, 17 Юли 2008 г.
take me awayy.. ляляя