След големия успех на известните по цял свят серии за чилаут и лаундж музиката, които издаде на музикалния пазар в България, сега “Ка мюзик плюс” поставя началото на нова традиция – проектът Music For Cocktails. Това със сигурност е най-добрата парти чилаут компилация излизала на музикалния пазар в Европа, а селекцията на траковете е направена изцяло у нас.

Характерното тук е, че всички парчета са добре познати хитове, но в колекцията са включени само техните акустични версии, чилаут и лаундж ремикси, които превръщат Music For Cocktails в една вълшебна приказка от хитове за релакс.

Music For Cocktails е място, където всичко се случва спокойно и естествено, песните са точно толкова дълги, колко им е нужно, за да ви потпят в своята атмосфера, а единственото ви задължение е да довършете коктейла си преди ледчето в него да се е стопило. Music For Cocktails е музиката, която ви се слуша в неделя следобед след двудневно парти в любимия клуб – тук са включени всички любими изпълнения, но с техните релаксиращи ремикси.

Freemasons, David Vendetta, Whigfield, Sylver, Sergio Del Rio, KMC, Sandy, Gianluca Motta, Lexter, Camille Jones, Riva, The Underdog Project и много други представят една пълна колекция с лаундж версии на добре познати клубни хитове. По този начин Music for Cocktails е колекция, миксираща любимите мелодии от големите денс хитове с неповторимата лежерна атмосфера на чилаут музиката.

Това позволява едновременно да слушате най-големите парчета на сцената и в същото време да релаксирате в уютна обстановка с коктейл в ръка. Никога почивката не е била толкова пълноценна и в съшото време cool.

Ето и рецептата за тази приказна напитка:

1. вземете кристална диско чаша, изпълнена с лежерен груув
2. добавете 50 мл. нискоалкохолен следобед хаус
3. допълнете по вкус с прясно изцеден акустичен микс
4. охладете с парченца натрошен чилаут
5. украсете с резенче екзотичен фламенко и латино аранжимент
6. консумирайте през дълга, спираловидна лаундж сламка

Естествено, няма смисъл да търсите съставките в най-близкия супермаркет, тъй като коктейлът ви вече е готов и сервиран, и сме сигурни, че ще ви хареса – просто отпийте глътка от неповторимия чилаут микс, озаглавен Music For Cocktails!

Ако трябва да бъдем скромни, новата компилация, миксираща любимите мелодии от големите денс хитове и неповторимата приказна атмосфера на музиката за релакс е най-добрата чил-аут колекция, излизаща на европейския музикален пазар. Но тъй като не сме, просто ще ви кажем, че вече можете да намерите Music For Cocktails, естествено, от “Ка Мюзик Плюс’.

VARIOUS ARTISTS: “MUSIC FOR COCKTAILS”

1. Freemasons feat. Bailey Tzuke – Uninvited (big ocean acoustic mix)
2. David Vendetta feat. Akram – Unidos Para La Musica (flamenco mix)
3. Whigfield – Right In The Night (original)
4. Sergio Del Rio – Parazaar (Chill Out Mix)
5. Natural Born Grooves feat. Terri B – Running Back To You (unplugged version)
6. KMC feat. Sandy – Get Better (Alle Slow Mix)
7. Gianluca Motta feat. Molly – Not Alone (acoustic mix)
8. Lexter – Freedom To Love (Pleasure Team acoustic remix)
9. Pochill – Porqué
10. Sylver – Forever In Love (acoustic version)
11. Pussy Dub Foundation – Struggle For Pleasure (Chill Fedo)
12. Camille Jones – The Creeps (Ganga Chill Mix)
13. Sunchasers – The Real Thing (candlelight mix)
14. The Underdog Project – Winter Jam (Spanish Acoustic Version)
15. Riva – Time Is The Healer (M’N’R Pianopella)
16. Mystic Diversions feat. Farias – Inmensidad
17. Sylver – Turn The Tide (acoustic version)
18. DJ Pippi vs Stefano Mango – Walking In The Rain (Chill Version)

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
08 Окт 2008 г.