снимка: cobblucas

Имате проблеми с килограмите. Ами прочети това и спазвай правилата ми. Изпитани са върху мен. Ето ги и тях:

1. Сутрин закусете нещо здравословно. Аз например ям овесени трици с кисело мляко. Много е вкусно и засищащо. В началото може да не ви хареса, но после сами ще видите резултата. Други варианти са плодовете, мюслито, овесените ядки. Всички зърнени храни могат да се ядат както с кисело така и с прясно мляко. Изпийте чаша прясно мляко.

2. За обяд хапнете нещо леко от рода на месо пилешко или от риба. Може да си хапнете малко салата, но и задължително след обяда изяжте един плод или два.

3. Вечеря - салата. Яжте преди 18.00. Обаче не прекалявайте с олиото и солта.

Не е за препоръчване да ядете между храненията. Намалете сладките, солта и Макдоналдса. Задължително правете упражнения. Най - простите са коремни преси или лицеви опори. Е това е от мен. При мен проработи защото спазвах правилата. Надявам се и при вас да стане. Успееех!!!

Изпратено от: m0nchee

25 Септ 2009 г.

Коментари: 4
Ruby_Bolger #1, 25 Септ 2009 г.
Servantes #2, 26 Септ 2009 г.
Значи. На закуска овесени ядки с прясно мляко и чаша мляко. - Много мляко , и цяла крава няма да може да ти смогне, ако пиеш по-толкова. После обяд. Аз риба не, ям а пилешко няма от къде да си купя. Все пак обядвам в учебно време, а в лафката не продават пилешко. Остава салатата с двата плода. Дотук в корема ми има мляко, плодове, зеленчуци и малко оцет ( дали млякото ще фермчентира от оцета? ) Както и да е, време за вечеря. Очаква ме гадната салата от обяд. Малко е овяхнала, ама кво да се прави. Този път дори олио и сол няма да й сложа. Направо ще я опаса от чинията. А утре? Утре пак - нали отслабвам На третия ден съм напълно изтощен. Още вчера спях да права упражнения, просто нямам сила, боли ме главата и ходя като замаен. Май започвах да отслабвам, или може би си въобразавам. Не мога да се концентрирам и съм полузаспал постоянно освен нощем, когато съня не ме лови. А и нещо се разболявам Така е, все пак отдавна не съм приемал въхлехидрати и мазнини, нито от растителен, нито от животински произход. Сутрин като видя гадното прясно мляко ми се повръща, понеже само то е единствената ми истинска храна. Салатите ги, ям, но те отдавна нямат вкус. За хляб, си мечтая всяка вечер. Къде се е чуло и видяло българин, да не яде хляб?! Както и да е ...
crazy_teen4e #3, 01 Окт 2009 г.
Уби рибата!
Oorchid #4, 18 Окт 2010 г.
Servantes , коментара ти е просто оригинален