Четирите най-добри училищни футболни отбори в София ще премерят сили помежду си на 2 юни – събота, за да излъчат първия за България шампион в „Купата на Coca-Cola: Играй с нас“, организирана от Coca-Cola и фондация „Димитър Бербатов”. Тимовете на 75 ОУ – район Красна поляна, 79 СОУ – район Люлин, 120 ОУ – Район Лозенец и 78 СОУ – район Банкя се съревноваваха с повече от 500 свои връстници, за да стигнат до  последния етап на състезанието.

Големият финал ще се проведе на стадиона в Национална спортна академия „Васил Левски“.

Любимите лица от ефира на радио и телевизия The Voice – Диди и Жорж, ще посрещнат участниците, техните родители, приятели и съученици и обещават през целия ден да раздадат страхотни подаръци на всички спортни ентусиасти. Чаровните водещи подкрепят активния начин на живот и самите те са запалени фенове на футбола. За доброто настроение на всички гости на финала на турнира ще се погрижат любимите изпълнители на всички тийнейджъри. Организаторите на турнира – Coca-Cola в България и фондация „Димитър Бербатов“ събират на една сцена уникалните гласове – Криско, Александра, Богомил, Ангел & Моисей, световният бийтбокс шампион – Скилър и рок идолът Тома. С техните музикални изпълнения ще завърши първото за България издание на футболната надпревара „Купата на Coca-Cola: Играй с нас!“.

За да окаже своята подкрепа за децата на финала, ще дойде лично българската футболна звезда Димитър Бербатов. Като посланик на турнира „Купата на Coca-Cola”, знаменитият спортист не веднъж е отправял своите послания към младежите да посветят повече време на активните игри и здравословния начин на живот. „За мен е голяма радост, че ще мога лично да видя и да поздравя тези момчета, които положиха огромни усилия и старание, за да стигнат до финала. Поздравявам и всички останали, които се включиха още от началото. Сигурен съм, че са се забавлявали много и  спортните игри са част от тяхното всекидневие“, сподели Бербатов. Кулминацията на спортния празник ще бъде връчването на купите и медалите на участниците. Децата ще получат своите отличия именно от големия футболист.

За първи път в България футболните страсти и шумно изразени емоции на феновете не само ще бъдат поощрявани, но и ще бъдат полезни на обществото. Това ще стане чрез специално разработения от Coca-Cola в световен мащаб Фонд за енергията на феновете и подкрепен в България от фондация „Димитър Бербатов”. Той „събира” енергията, изразходвана от запалянковците, докато пеят, скачат, викат и се радват на своя любим отбор. Фондът ще бъде трансформиран във финансова инвестиция в полза на обществото. Ако феновете и играчите съберат достатъчно енергия в „Купата на Coca-Cola”, една спортна площадка в София ще бъде реновирана! Всички жители и гости на столицата са поканени да дойдат на финала и със своите положителни емоции да допринесат за развитието на града.

Любимите лица от ефира на радио и телевизия The Voice – Диди и Жорж, ще посрещнат участниците, техните родители, приятели и съученици и обещават през целия ден да раздадат страхотни подаръци на всички спортни ентусиасти. Чаровните водещи подкрепят активния начин на живот и самите те са запалени фенове на футбола. За доброто настроение на всички гости на финала на турнира ще се погрижат любимите изпълнители на всички тийнейджъри. Организаторите на турнира – Coca-Cola в България и фондация „Димитър Бербатов“ събират на една сцена уникалните гласове – Криско, Александра, Богомил, Ангел и Моисей, световния бийтбокс шампион – Скилър и рок идолa Тома. С техните музикални изпълнения ще завърши първото за България издание на футболната надпревара „Купата на Coca-Cola: Играй с нас!“.

Teenzona_team
01 Юни 2012 г.