Официален представител на звездното семейство Даяна Крол и Елвис Костело потвърди новината, че двамата вече са горди родители на момчета близнаци. „Всички сме във възторг, а майката и момчетата се справят блестящо” - се казва още в изявлението. Щастливото събитие е станало на 6-ти декември в клиника в Ню Йорк, а бебета ще носят имената Декстър Хенри Лоркан и Франк Харлан Джеймс.

Даяна Крол и Елвис Костело сключиха брак преди три години, а сватбената церемония се състоя в имението на сър Елтън Джон в Съри, Англия. Джаз дивата и Елвис Костело живеят в Ню Йорк, като това е първи брак за Даяна, а за Костело – трети.

Елвис Костело (52г.) неотдавна влезе в „Рок енд рол зала на славата”, заради класики като "Veronica", "Pump It Up" и "Alison". Последният му проект е съвместен албум с джаз ветерана Ален Тюсо – „The River in Reverse" (Verve). Даяна Крол (42г.), която стана най-продаваната джаз певица в света за последните десет години и спечели куп награди „Грами” издаде през септември албума, "From This Moment On”, чувствена колекция с джаз стандарти и песни от прочути мюзикъли на Бродуей. Албумът дебютира директно на първо място в чарта на Billboard 200.

Със съдействието на Вирджиния Рекърдс/Universal Music.

Teenzona_team
19 Дек 2006 г.

Коментари: 2
DIGHeaD #1, 20 Дек 2006 г.
da im sa 4estiti
jlo #2, 24 Дек 2006 г.
superrrr bliznaci Da gi radvat mngogo i 6qstieto da im se sipe taka kakto snejinkite se sipqt ot nebeto