Уникалната преработка на Ayo Technology бе издадена у нас като част от саундтрака на Лято’09 – компилацията Super Summer Hits 2009

Красивата белгийка от гръцки произход Катерине (Katerine Avgoustakis) е една от новите сензации на европейската поп сцена. Бившата консултантка в магазин за плюшени играчки сега присъства в топ 20 в почти всички чартове на Стария континент с хитовата си преработка на Ayo Technology на Justin Timbеrlake и 50 Cent.

Секси изпълнението на чаровната девойка е на път да стане по-популярно от оригиналната версия на песента, след като в нейния вариант са включени съблазнителни латино китари, които съчетани с женствения й глас пленяват аудиторията навсякъде по света.

Иначе Катерине е със статут на една от големите звезди в Белгия, след като през 2005 г. спечели изданието на местното шоу Star Academy. През 2006 г. си тръгна с две статуетки от престижните TMF Аwards – за най-добра певица и най-добър поп изпълнител. Година по-късно се впусна в нова авантюра – celebrity състезанието “Stars On Ice”, в което спечели второто място.

През 2007 г., договорът на певицата с Universal изтече и тя подписа с независимия лейбъл Mostiko – ход, който определя като “най-разумното нещо, което съм правила в живота си”. Последваха няколко големи хита в денс стил, като благодарение на новата й компания, за певицата работеха едни от най-големите имена в жанра. Международният успех на чровната белгийка обаче дойде именно с кавъра на Ayo Technology (достигнал #1 в Полша), в който Катерине успява да разгърне до голяма степен женственото си очарование и впечатляващ секси тембър.

Песента Ayo Technology бе издадена и у нас и попадна ексклузивно в саундтрака на Лято’09 – компилацията Super Summer Hits 2009.

Гледайте видеоклипа тук:Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
26 Юни 2009 г.

Коментари: 1
Ruby_Bolger #1, 26 Юни 2009 г.
на тази песен има ли някой, който да не направи кавър....