Депеш Мод се завръщат с поредния поразяващ сингъл “A Pain That I Am Used To”. Официално парчето трябва да излезе на 12-ти декември с включени ремикси на “Goldfrapp” и Стюърт Прайс. Това е първата песен от новия студиен албум на Депеш Мод “Playing The Angel”, който влезе директно на 4-та позиция в класацията за албуми на Великобритания. Първият сингъл “Precious” се превърна в тотален хит.

“A Pain That I Am Used To” е написана от Мартин Гор, а продуцент е Бен Хилиър (работил с “Doves” и “Blur”). Това определено е една от най-добрите песни в албума и неслучайно е избрана за откриващо парче. Електронното интро постепенно преминава в хипнотизиращ припев, насочващ към настроението на целия албум.

Новият сингъл ще излезе в няколко формата – CD (съдържащо 2 версии), макси сингъл и DVD сингъл (съдържащо ексклузивни ремикси и бонус материали). Макси сингълът съдържа пет клубни ремикса на едни от най-добрите диджеи.

Албумът “Playing The Angel” се превръща в поредния международен успех за Депеш Мод. Той дебютира като номер едно в 16 държави. В момента групата започва световното си турне в САЩ. Датите за Европа започват в началото на следващата година. Първият концерт на Стария континент ще е на “Уембли”.

Новият сингъл “A Pain That I Am Used To” е толкова добър, колкото целия албум. Днес Депеш Мод звучат по-убедително от когато и да било. Определено това е едно от музикалните събития на годината!

Анимато Мюзик/ EMI

Teenzona_team
12 Ное 2005 г.

Коментари: 2
DaNiTo_f #1, 13 Ное 2005 г.
ам...да ви кажа честно не ме кефат тия депеш мод!незнам защо но музиката им не ми допада!
Frank_Lampard #2, 06 Фев 2006 г.
ооооо Депеш Мод ... Просто трябва да последва мълчание Очаквам 21ви Юни с нетърпение. Взел съм си билет отдавна ... Това ще е може би най-великата група посетила България.