DVD-то включва документални кадри зад сцената, избрани моменти и изпълнения, както и ексклузивни снимки и скрийнсейвъри.

Кайли Миноуг пуска на пазара ново DVD с концертни изпълнения от последното й недовършено турне “Showgirl”. Заглавието трябва да излезе на 28-ми ноември.
Записът е направен по-рано тази година по време на концертите на певицата във Великобритания. За Кайли това беше най-успешното турне на английска земя в продължение на години. Всичките 23 дати бяха разпродадени и счупиха рекордите по приходи. Днес австралийската поп икона държи рекорда за най-посещавани нощни шоу-спектакли на жена изпълнител в следните градове – Глазгоу, Бирмингам, Манчестър и Лондон.
Турнето “Showgirl” струваше 5 милиона паунда и представи най-добрите моменти от кариерата на Кайли като изпълнителка и сценична легенда. Това DVD е израз на дълбоко уважение и признание към атрактивната певица, която безспорно е една от най-екзотичните и чувствени изпълнителки на всички времена. Концертите на Кайли от турнето “Showgirl” са отдаване на почит на вариететната жена на във всичките й форми и образи – от “Мулен Руж” до “Фолис Бержере”, от “Дорис Гърлс” от парижкото “Лидо” до вариететата в Лас Вегас, от пародийните бурлески в Сохо до мюзикълите от 30-те години на миналия век.
За първи път феновете от цял свят ще имат изключителната възможност да се насладят на повече от 2 часа шоу, което бе заснето в началото на май тази година в “Ърлс Корт”. DVD-то съдържа непоказвани досега документални кадри, озаглавени “Зад перата”: 20-минутен филм, създаден специално за DVD-то. Почитателите на Кайли могат да видят и чуят интервюта с нея зад сцената и дори в личната й съблекалня. Думите на певицата са най-истинското доказателство за това как се прави и как се изживява един уникален шоу-спектакъл. Специална секция съдържа скрийнсейвъри и нови фотосесии на певицата.
Повече от 300 000 души от Великобритания се насладиха на поп-дивата.

Отзивите за концертите са идентични:

“Кайли просто е шоу-икона – едно абсолютно поп съвършенство!”
EVENING STANDARD

“Шоуто притежаваше всичко – пищност, блясък, мъдрост и ирония. Тя изпълни “Confide In Me” сякаш Шърли Беси пее песен за филм с Джеймс Бонд. След това Кайли изпълни “Somewhere Over The Rainbow” без никакъв музикален акомпанимент. Дали това е музикалното събитие на годината? Определено!”
THE TIMES

“КАКВО ШОУ!... най-великото шоу на земята. Не беше спестено абсолютно нищо в опита на организаторите да превърнат концертите на Кайли в незабравимо изживяване. 18 Топ 10 хита и общо 27 песни. Шоуто превърна всеки друг концерт да изглежда като училищна пиеса.”
DAILY RECORD

“Ние ли си въобразяваме или Кайли наистина е най-сладкото нещо на света?”
INDEPENDENT ON SUNDAY

“След края на гостуването ни в Кайлиленд – невероятен и бляскав свят, където никой не носи една и съща дреха в продължение на 15 минути – е доста шокиращо да си тръгнеш в студената нощ.”
THE OBSERVER

“Това беше най-голямото и най-амбициозно шоу в една музикална кариера, продължаваща вече 20 години.”
SUNDAY HERALD

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
22 Ное 2005 г.

1178 прочитания
Коментари: 1
pink_angel #1, 24 Ное 2005 г.
ne sam i fenka