Сензационният румънски дует, начело с твореца-чудо Мариус Мога, Morandi се завръщат на музикалната сцена с нов, четвърти студиен албум. Не че някога са я напускали или са слизали от ефир след смайващите сингли от последния си албум N3XT, издаден у нас от Вирджиния Рекърдс, от който се родиха хитовете Afrika, Angels (Love Is The Answer) и Save Me.

Съвсем новата тава ще се казва Zebra и ще се появи на музикалния пазар през септември. Пилотният сингъл от новия албум Colors до дни ще атакува радиоефира. В допълнение към парчето се готви и клип, дело на звездния фотограф от Ел Ей Джулиано Бекор, който е заснел и специална фотосесия на Morandi за премиерата на албума. Видеото в момента се монтира и довършва на постпродукция, в него ще има много спец ефекти, а според дуото това ще е най-хубавият им клип до момента.

Ето какво казва и Мариус Мога за албума:

„ През 2008 нямахме много време за студийна работа, не въобще не съжаляваме за това. Успехът на N3XT ни осигури много пътувания и концертна работа. След сингъла Save Me решихме, че ще се върнем в студиото и ще останем там дотогава, докато не завършим новия си албум. Отне ни малко повече време, отколкото очаквахме, но пък искахме феновете ни, които ни подкрепяха през цялото това време и които израстнаха заедно с нас, да бъдат абсолютно щастлививи с това, което ще получат. И това е новият звук на Zebra!”

Със съдействието на Вирджиния Рекърдс / Universal Music Group.

Teenzona_team
21 Авг 2009 г.

Коментари: 2
crazy_teen4e #1, 21 Авг 2009 г.
Абе тоя гей ли е...
sword_of_truth #2, 26 Авг 2009 г.
че какво лошо има, ако са гейове?