Снимка от видео клипа: Велислава Каймаканова за Вирджиния Рекърдс

Над 200 приятели, гости и журналисти дойдоха в столичния пиано бар „The Big Apple”, за да присъстват на премиерата на новия сингъл на Невена с участието на Мариус Мога от Morandi и най-голямата гръцка рап звезда NiVo (от Going Through). Парчето, подкрепено от NESCAFE 3in1, се казва ZOOM [Bad Boys vs Super Girls]!

Звездната балканска тройка дойде на партито директно след представянето на сингъла и в ефира на bTV, в топ музикалното риалити Music Idol 3. Да ги поздравят за международната колаборация, в клуба бяха дошли Тома от Music Idol 2, Теодор Койчинов и Деница от първия Music Idol, както и Мишо Шамара (ака Big Sha) и ЛиЛана.

Специално за гостите на партито Невена, Мариус и NiVo направиха уникално интро на песента – с имровизация на рояла от Мариус и бавни, секси вокали от Невена. След което избухна и оригиналната версия на Zoom – новият летен хит сингъл.

Денс колаборацията е по музика и текст на самия Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите. Работата по проекта се извърши едновременно в трите държави – България, Румъния и Гърция. В началото на април Невена записа вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo записа рап партията си в Атина. Инструменталът е дело на самия Мариус и неговия екип, а парчето е смесено и мастерирано в Лос Анжелис.

Тримата герои се събраха в София ден преди промоцията на песента, за да снимат и страхотен видео клип с режисьор Стоян Радев („Не изчезвай”, Невена; „3in1 – неочаквано добра комбинация”; Ъпсурт). Във видеото освен Невена с няколко супер впечатляващи визии, гост звездите от Румъния и Гърция и една брутално яка кола, се изявяват и топ танцьорите на студио Dance Zone, с хореограф Милен Данков.

Мариус и NiVo отседнаха в бутиковия хотел Les Fleurs в центъра на София. Артистите бяха впечатлени от модерния и изключително стилен дизайн, безупречното обслужване, невероятни удобства и луксозно обзавеждане. Интересният интериор с флорални мотиви стана декор и за специалната фотосесия, която списание ОК! засне с тримата. Невена, Мариус и NiVo ще бъдат на корица на юнското издание на OK!, което ще бъде на пазара на 20 май. A видеото на ZOOM ще бъде до дни в музикалния ефир.

С тази неочаквано добра балканска колаборация NESCAFE 3in1 прави следващата крачка в подкрепата, която дава за популяризирането на българската музика. Три големи имена се събират в едно, за да дадат горещо нещо, без което във всяка дискотека това лято ще е тежко. NESCAFE 3in1 е кафето (с мляко и захар, много ясно!), което е винаги близо до младите хора. Няма как NESCAFE 3in1 да не те зареди емоционално, с добро настроение и повече енергия. В името на българската музика марката застава зад всички талантливи, млади музиканти. Марката вярва в каузата, че бг сцената е качествена и е време целият свят да го разбере. Няма място за песимизъм и връщане назад. 2009 е годината на промяната към по-добро за българската музика. През 2009 новото поколение български изпълнители взема нещата в свои ръце. И се случва нещо колосално за мащабите на България.

Teenzona_team
29 Апр 2009 г.

Коментари: 1
bosss #1, 01 Май 2009 г.
kyde go ima tva par4e