Носителят на 12 Латино Грами награди Хуанес се завърна в студиото в Маями, за да довърши четвъртия си албум „La Vida… Es Un Ratico” (Животът е един миг). Проектът ще бъде издаден на 22-ри октомври и ще е предшестван от сингъла “Me Enamora”, който ще излезе на 4-ти септември в над 77 държави в цял свят. В същия ден той ще бъде и в радиоефира, както и за онлайн и дигитална продажба.

“La Vida… Es Un Ratico” е ко-продуциран от носителя на два Оскара и няколко награди Грами – Густаво Сантаолала. За албума Хуанес записва китарите, гласа и няколко клавишни партии в домашното си студио, което се намира в планините край Меделин, а останалата част – бас, барабани и струнни, са записани в студиото на Сантаолала в Лос Анджелис.

Следвайки световния успех на албума “Mi Sangre” (достигнал #1 в 41 държави и продал на 4млн копия по цял свят), “La Vida… Es Un Ratico” затвърждава отличителния стил на Хуанес – сплав от рок и традиционни колумбийски ритми. Албумът отново засяга темата за социалната съвест и промяна, както и лични моменти, свързани със семейството и връзките.

Със съдействието на Вирджиния Рекърдс / Юнивърсъл Мюзик Груп.

Teenzona_team
10 Авг 2007 г.