На 01.03.2007 /четвъртък/, D_2 представи новото си видео към песента „6” ексклузивно в ефира на телевизия ММ. Премиерата се състоя в предаването „Интерактив”.

Първият live клип на групата е заснет от режисьора Валери Милев и неговия екип по време на финалния концерт от националното турне на D_2 в Зала 1 на НДК. В първите кадри на видеото групата слиза от Dodge caliber, минава през подземен коридор и излиза на сцената. Тези няколко секунди на лентата, в които те вървят към сцената имат по-дълбок смисъл - краят на един цикъл и началото на нов, символизиращ силната и емоционална година, която преживяха и новото начало. Момчетата представиха ново лице, издадоха нов албум, направиха голямо национално турне, преминало през 16 града с 16 успешни концерта, двучасов спиращ дъха live и тълпи от фенове. Следващите кадри са изцяло от живото изпълнение на песента „6”.

Видеоклипът се реализира с подкрепата на vivatel.

След като D_2 дадоха шанс на многобройните си фенове в рамките на два месеца да спечелят новия им албум с невиждана до сега в България мащабна промоция с Кока Кола, на 8 януари D_2 официално пуснаха „6” на музикалния пазар. Както може да се очаква, изданието е с бонус материали и много приятни изненади. Тавата излезе на CD и бонус DVD, издадена от Вирджиния Рекърдс. При това на цената на единичен компакт диск от 14.99 лв! Супер рокендрол предложение от една от най-обичаните и успешни бг банди!

През месец януари 2007, D_2 представиха България на престижния фестивал „Евросоник” в Холандия. Там бяха забелязани от представител на френския фестивал “Europavox”. Песента “Moonshadows” ще бъде включена в официалния диск на фестивала тази година, а D_2 получиха официална покана за участие на “Europavox” през следващото лято.

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
08 Мар 2007 г.

Коментари: 3
forsaken #1, 08 Мар 2007 г.
Дичооооо,Дичо щос и тръгна бе баце ..Без Дичо D2 са само като 2 ..Дори и Дидо не може да се справи,Дичо беше създал един образ като вокал,а ся толкова години не са за забравяне пред гласа на Дидо
summer-spirit #2, 13 Мар 2007 г.
Ем на мен песента адски много ми хареса,клипът също си го бива,но определено признавам,че Д2 не са това,което бяха...с Дичко сякаш си бяха по-добре
Liverpoolka #3, 06 Май 2007 г.
Мен лично д2 с дидо много повече ми харесват..имат по яко звучене..по хард рок.. дичо е пич...но по гласови данни е доста далеч зад дидо!.........чуй в мен твоя вик,искам да забравя всеки дъх,няма как да простя..искам само да не си сама....е не е ли супер?