снимка: Virginia Records / Sony Music

One Direction влязоха отново в историята на американската музикална индустрия, след като новият им сингъл 'Live While We're Young' се превърна в най-бързо продаващата се песен от британски изпълнител за всички времена. Песента постигна и друг рекорд: за най-много продажби в дебютната си седмица от чуждестранен артист в САЩ изобщо.

'Live While We're Young' оглави едновременно двата сингъл чарта за дигитални продажби в САЩ  - Digital Tracks и Digital Songs Chart  с продажби от 341,000 копия в първата седмица.

Нийл Хоран от 1D коментира: 'Много сме щастливи с успеха на новия ни сингъл в САЩ и нямаме вече търпение публиката да чуе новия ни албум. Още един път искаме да благодарим на феновете за огромната подкрепа към нас!'.

По време на ексклузивната премиера на 'Live While We're Young' във VEVO, видеото се превърна в най-гледаното видео в YouTube в рамките на 24 часа за всички времена!

One Direction са с три номинации за предстоящите „Американски музикални награди”: нов артист на годината, любим албум и любима група.

Вторият студиен проект на One Direction 'Take Me Home' излиза на 13 ноември в стандартна и делукс версия от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Teenzona_team
12 Окт 2012 г.