Дебютният солов сингъл на Dian Solo (Дидо от Deep Zone) – One More Time вече има видеоклип, който можете да гледате от днес, ексклузивно в ефира на Сити ТВ! Каузата на песента е да запознае младото поколение с проблема глобално замърсяване, да накара всеки да се замисли, преди да изхвърли отпадъците си на улицата, защото бъдещето на Земята, е бъдещето на нашите деца! Самият слоган на парчето е “Каквото правим днес, се отразява на децата ни утре”.

Именно с тази идея е обвързан и видеоклипът към One More Time - главните герои в него са уникални, създадени специално за повода пеещи и танцуващи цветни кошчета за отпадъци. Това всъщност са реални кошове, които са превърнати в „кукли”, облечени в 4 различни стила – реге, хип-хоп, пънк и техно. Във видеото те са „раздвижени” от един от най-добрите кукловоди в България – Полина Христова.

Освен симпатичните кошчета, във видеото участват и синът на Dian Solo – Кристиан (на 1 годинка) и неговата братовчедка Ниа. Самият видеоклип пък е сниман изцяло на “Green Box” – технология, използвана в заснемането на филми като „Междузвездни войни”, „Матрицата” и др. Във видеото са засегнати и алтернативните и екологични източници на енергия. Режисьор е Кирил Божилов – Кико.


Универсалният саунд на изпълнението е ангажиран и с глобална концепция – One More Time е посветено на еко идеята и борбата със замърсяването на околната среда. Издаването на песента ще бъде съпроводено и от създаването на еко инициатива. „Целта на проекта е да ангажираме и запознаем максимален брой хора с проблема „Глобално замърсяване”, казва Dian Solo. Слоганът на проекта, който той основава е „Каквото правим днес, се отразява на децата ни утре”.
Гледайте видеоклипа към българския летен хит One More Time, ексклузивно в ефира на Сити Тв!

Със съдействието на KaMusic +.

Teenzona_team
01 Юни 2009 г.

Коментари: 1
Axel #1, 01 Юни 2009 г.
Хаха...е те това вече си е забавно .И оригинално все пак . Лошото е, че който се замисля за проблема с боклука...се замисля за около 3 минутки.После всичко си е по старому.Никой не се вълнува от тези проблеми.На един бивш колега като пу казах, че е лайно, дето си хвърля така всички боклуци през джама на буса и той ми вика "еми за какво плащам данъци?Общината ползва моите пари да чисти, а не чисти.Аз давам пари за това и имам право да хвърлям боклуци". Тъпа работа...но все пак и той е прав.Но да си хвърляме боклука на подходящите за това места